Rareș Bogdan, în stare de șoc la aflarea veștii că a murit Cristina Țopescu: Drum bun la Ceruri, Cristina dragă!

Rareș Bogdan, în stare de șoc la aflarea veștii că a murit Cristina Țopescu: Drum bun la Ceruri, Cristina dragă!

Rareș Bogdan, în stare de șoc la aflarea veștii că a murit Cristina Țopescu: Drum bun la Ceruri, Cristina dragă!

„BreakingNews:
Lacrimi, lacrimi de tristete profunda. Cristina a ales sa plece sa il intalneasca pe Bunul sau Tata. O veste care a cazut ca un traznet ACUM. Imi este aproape imposibil sa realizez asta. Ultima mea intalnire cu ea a fost la Alegerile Prezidentiale. Ultimul Interviu inaintea alegerilor EuroParlamentare de pe 24 Mai am ales sa il fac cu ea, a fost un interviu si un Live fabulos pe Facebook-ul meu, al ei si al ziarului Adevarul. Un Live in masina mea, pe strada si in Metrou, intr-o zi cand Bucurestiul a fost inundat la propriu de o ploaie care a paralizat orasul. Drum bun la Ceruri, Cristina draga! Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa. Visa, mi-a dezvaluit, sa isi cumpere o casuta intr-un sat sasesc din Transilvania si sa se mute acolo, cu pisicile si cainii ei pe care ii iubea si ii ingrijea. Bunul Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in casa din Pipera, Bucuresti, asta dupa ce vecinii au sesizat ca in ultimele zile nu a mai fost vazuta nicio miscare in casa si curtea sa iar masina nu a mai fost miscata.”

Fosta realizatoare TV, Cristina Țopescu (59 de ani), a fost găsită, duminică seara, decedată în casă, au declarat surse din poliție. Potrivit acestora, la această oră se fac cercetări la fața locului, la locuința fostei jurnaliste dintr-un complex situat în Pipera-Tunari. Nu au fost găsite urme de violență, au mai precizat sursele citate.

Cristina Țopescu  a fost fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu. A absolvit Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti, secția engleză-italiană. În aprilie 2013 a intrat în politică, înscriindu-se în PSD. În prezent, Cristina Țopescu era consilieră la Ministerul Sănătății. Potrivit unor surse, Cristina Țopescu nu ar mai fi răspuns la telefon din 23 decembrie.

Ultimele postări pe Facebook datează din data de 26 decembrie.

Comunicatul biroului de presă al IJP Ilfov:

”În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...