Rareș Bogdan, mesaj cu cheie după ce Orban l-a eliminat din cursa pentru șefia PNL București

Rareș Bogdan, mesaj cu cheie după ce Orban l-a eliminat din cursa pentru șefia PNL București

Rareș Bogdan, mesaj cu cheie după ce Orban l-a eliminat din cursa pentru șefia PNL București Violeta Alexandru a fost aleasă de Biroul Executiv în funția de președinte interimar al PNL București cu 21 de voturi ”pentru”, 2 voturi ”împotrivă” și 2 abțineri, au declarat surse liberale pentru G4Media.ro . Decizia BEX va trebui confirmată de Biroul Politic Național al PNL, cu două treimi din voturi. Rareș Bogdan nu a mai intrat în competiție și nu a mai fost propus, pe fondul tensiunilor cu liderul PNL, Ludovic Orban.

Ce a scris Rareș Bogdan pe Facebook:

Vreau sa le multumesc plin de respect tuturor celor 622 de membri PNL Bucuresti.
Ma onoreaza sustinerea lor si ii asigur ca nu sunt si nici nu voi ramane indiferent la demersul lor. Sunt o voce care conteaza si va conta atat in PNL, cat si in spatiul public, iar ei se pot simti reprezentati de mine, pentru ca eu sunt incantat sa le asigur aceasta reprezentare.

A fost o surpriza pentru mine sustinerea lor, dar si o confirmare a faptului ca am reusit sa ma integrez perfect in partid, iar membrii lui sa-mi recunoasca meritele. Ii asigur pe toti membrii PNL Bucuresti, dar si pe cei din tara, ca voi ramane acelasi om implicat in toate bataliile partidului. Voi fi alaturi de fiecare membru al partidului in care am intrat cu o mare bucurie si incredere.

Cei 622 de membri care au semnat scrisoarea de sustinere, cu riscul sa fie dezavuati de conducerea partidului, sa se considere prietenii mei si sa apeleze la mine in orice chestiune, mai ales daca va exista vreo incercare de presiune sau atac la adresa lor.

Numai bine tuturor si sper sa inteleaga cu totii cat de importanta e batalia electorala prezidentiala si castigarea alegerilor de catre actualul Presedinte.

Urmatoarele 5 luni vor fi de foc, iar PNL are obligatia morala de a fi alaturi de actualul Presedinte al Romaniei pentru castigarea bataliei pentru Cotroceni, al doilea mandat. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

4 Așa o fi?

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …