Rareș Bogdan, mesaj de ultima oră: Observ cum caracatița pesediștilor pare că are din nou glas. În privința piețelor, PSD dă dovadă de un cinism care atinge maximul josniciei

Rareș Bogdan, mesaj de ultima oră: Observ cum caracatița pesediștilor pare că are din nou glas. În privința piețelor, PSD dă dovadă de un cinism care atinge maximul josniciei

Rareș Bogdan, mesaj de ultima oră: Observ cum caracatița pesediștilor pare că are din nou glas. În privința piețelor, PSD dă dovadă de un cinism care atinge maximul josniciei.

Ce a scris liderul PNL pe Facebook:

„Siguranța și sănătatea cetățeanului - indiferent de consecințe și înainte de orice!

De câteva zile, culminând cu ziua de astăzi, observ cum caracatița pesediștilor pare că are din nou glas. După ce au demonstrat încă o dată că nu sunt în stare de soluții constructive și proiecte pentru România, acum încearcă să exploateze mediatic-electoral un moment complicat și insuficient explicat cu privire la mutarea piețelor agroalimentare din spații închise în spații deschise.

Tupeul celor din PSD demonstrează încă o dată că acest partid, de un cinism care atinge maximul josniciei, trăiește exclusiv din manipularea cetățenilor de bună-credință. Acum, socialiștii lui Ciolacu mint cu nerușinare că sunt apărătorii țăranilor și producătorilor români. Exact așa făcea și Dragnea în timp ce afacerile familiei sale prosperau, iar ale românilor sărăceau.

După 30 de ani de democrație originală și economie de piață bazată pe capitalism de cumetrie și clienți politici la discreție, pesediștii urlă ca din gură de șarpe încercând să se cocoațe, exact ca o căpușă (altceva nu știu) pe un subiect de care depinde și vlădica, și opinca: piața agro-alimentară.

Acești indivizi, care au luptat împotriva măștii spunând că este botniță, care au alimentat teorii fantasmagorice și scenarita despre Covid 19, și continuă să o facă și acum, dovedesc din nou că, pentru ei, sănătatea românilor este mai puțin importantă decât un folos electoral - noroc că românii nu sunt proști! În loc să vină cu eventuale soluții, ei au votat ca lucrurile să rămână exact cum au fost. Pur și simplu!

Nu au scos niciun cuvânt despre organizarea culoarelor de acces, distanțare socială, obligativitatea purtării măștii. Și cum să o facă, dacă își imaginează că pot pune creșterea numărului de îmbolnăviri pe seama PNL, deși PNL încearcă să protejeze populația, nu să o lase neprotejată!

Oare acești mizerabili au uitat că au lăsat rezervele naționale goale, că au subfinanțat sănătatea sau au făcut afaceri din achiziții, că au distrus infrastructura medicală?

Acești corifei ai populismului deșănțat, ai manipulării, știu exact ce se întâmplă în Franța Belgia, Italia, dar despre asta nu suflă o vorbă, căci minciuna lor ar deveni evidentă pentru cei pe care îi mint! (Legat de Spania și Marea Britanie, Germania, nu știu detalii, poate mă ajutați voi!).”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”