Rareș Bogdan, mesaj ferm: Nu dăm înapoi. Suntem pregătiți pentru absolut orice

Rareș Bogdan, mesaj ferm: Nu dăm înapoi. Suntem pregătiți pentru absolut orice

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat joi seară, la Antena 3, că speră ca liderii USR PLUS să treacă peste orgolii și să nu împingă liberalii spre o guvernare minoritară, pentru că PNL nu va da înapoi, nu își schimbă premierul, și este gata să dea un înlocuitor pentru ministerul Sănătății, variante fiind Nelu Tătaru, Cristian Bușoi sau Andrei Baciu. Referitor la criza guvernamentală, R. Bogdan a venit cu un citat din Scrisoarea a III-a, o replică a lui Mircea cel Bătrân pentru Baiazid: „De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi, bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i război”.

„Nu urmeaza niciun alt episod. Criza se va incheia intr-un fel sau altul in cateva zile. PNL ramane la guvernare. PNL nu-si va da jos propriul guvern dupa modelul PSD-ului lui Dragnea. Citu va ramane premier. Iar cei din USR PLUS sper din tot sufletul ca vor gasi un inlocuitor pentru dl Voiculescu (...) Cred ca vor intelege colegii nostri de la USR PLUS ca e mai important sa guvernam Romania in aceasta perioada critica”, a spus Rareș Bogdan.
„Exista formula prin care criza se incheie printr-o inlocuire a dlui Voiculescu, asta e cea mai normala, noi nu credem ca se intampla altfel, iar daca nu se va incheia prin inlocuirea dlui Voiculescu, sper ca toti cei responsabili din USR PLUS sa continue, iar noi vom continua cu mandatul dlui Voiculescu preluat de dl Citu si delegat dlui Baciu pentru a guverna Romania. Noi nu renuntam nici la Florin Citu, nici la guvernare, pentru ca in acest moment nu este loc de negocieri politice si schimbari de formule guvernamentale”, a adăugat liberalul.
Prim-vicepreședintele PNL a adăugat: „Eu cred ca domniile lor inteleg responsabilitatea actului de guvernare si inteleg ca nu suntem permanent in campanie electorala. Sa merge mai departe, nu cred ca orgoliile vor intuneca ratiunea lui Ciolos, Barna, Tudorache, Pislaru. Sunt convins ca vor intelege momentul, nu ne vor impinge spre un guvern minoritar, nu vor parasi guvernarea”

„De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi, bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i război. Noi suntem pregatiti, va asigur, sa asiguram si un inlocuitor si pentru sanatate, avem oameni valorosi, Nelu Tataru, Cristi Busoi, Andrei Baciu si altii. Noi ne dorim sa continuam in aceasta formula de coalitie dar in acelasi timp avem responsabilitatea guvernarii, nu vom da inapoi. De asemenea, nu ne sperie nici alegerile anticipate, dar ar fi o iresponsabilitate”, a mai spus Rareș Bogdan.

Liberalul a încheiat cu mesajul: „Noi suntem pregatiti pentru absolut orice, important este sa guvernam, sa aducem bani prin PNRR, sa aducem investitii straine in Romania”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa