Rareș Bogdan: PNL se bazează pe 32%, PSD va scădea la 28-29%. USR va avea sub 20 dar cu siguranță vom fi împreună într-o guvernare pentru România/Guvernarea se va face în jurul PNL

Rareș Bogdan: PNL se bazează pe 32%, PSD va scădea la 28-29%. USR va avea sub 20 dar cu siguranță vom fi împreună într-o guvernare pentru România/Guvernarea se va face în jurul PNL

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, duminică seara, la Antena 3, că PNL va avea în urmă numărării voturilor 32%, că PSD va scădea la 28-29% iar USR PLUS va crește la 18-19%. Rareș Bogdan a mai declarat că viitoare guvernare se va face în jurul PNL care va forma majoritatea cu USR PLUS.

Cele mai relevante declararții făcute de Rareș Bogdan la Antena 3:

  • Vreau să le mulțumesc românilor și activiștilor noștri,  să păzească fiecare vot. PNL va guverna România în continuare, vor fi patru ani de guvernare într-o coaliție a forțelor moderniste. Se va vedea la numărătoare, am câștigat alegerile.
  • Noi avem un finish extrem de bun în țară, dreapta votează după ora 18. Ultima oră și jumătate am adunat la zestre încă 4, 5 la sută din diaspora, unde PSD va avea cam 20 de mii de voturi iar PNL peste 100 de mii. Noi ne bazăm pe un 32%, PSD va scădea la 28 – 29%, USRPLUS va crește la 18-19%. USR va avea sub 20 dar cu siguranță vom fi împreună într-o guvernare pentru România.
  • Președintele României este cel care va avea ultimul cuvânt (în ce privește desemnarea viitorului premier). Sunt absolut convins că guvernarea se va face în jurul PNL, care va merge cu Ludovic Orban.
  • Noi avem 32, la redistribuire mai luam până la 35. Partidul domnului Cioloș poate să ajungă la 18-19 după redistribuire, deja avem împreună peste 50%. Sunt uimit de scor, este foarte bun. Va fi un scor consolidat de primul loc.
  • PNL nu va renunța la finanțe, la justiție, la dezovltare, la interne, la transporturi. Numele nostru pentru funcția de premier este extrem de clar. Nu vom accepta premier de la un alt partid politic. Este un nume acceptat, votat, Ludovic Orban.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...