Rareș Bogdan: Putin a reușit să distrugă mitul Armatei Roșii. E un fel de păcălici la nivel global

Rareș Bogdan: Putin a reușit să distrugă mitul Armatei Roșii. E un fel de păcălici la nivel global

Europarlamentarul Rareş Bogdan este de părere că în urma invaziei din Ucraina mitul Armatei Roşii a fost distrus. El îi cataloghează drept „ridicoli” pe soldaţii ruşi, iar despre Vladimir Putin spune că „a devenit un fel de păcălici la nivel global, care îşi ţine armatele în sărăcie”

„Dacă Putin a reuşit ceva, a reuşit să distrugă mitul Armatei Roşii. Noi am trăit 80 de ani cu mitul, Armatei Roşii şi cu invincibilitatea, şi cu puterea extraordinară a maşinii de război ruse. Nişte ridicoli, dom-le, ei se dovedesc a fi nişte ridicoli! În faţa concentrării de armament şi de tehnologie, e evoluţie tehnologică pe care au avut-o Israelul, Statele Unite, Marea Britanie, Franţa, Germania şi care merg oficial în sprijinul Ucrainei... gândiţi-vă că ei nici măcar strategie nu au. Ce a reuşit să facă Putin: şi-a anulat mitul unui conducător inteligent, care reuşeşte, şi a devenit un fel de păcălici la nivel global, care îşi ţine armatele în sărăcie, care din cauza corupţiei nici măcar nu a reuşit să-şi coordoneze bine aprovizionările şi se dovedeşte că şi marea lor universitate militară de la Leningrad este o glumă”, a afirmat Rareş Bogdan sâmbătă, în emisiunea Insider Politic la Prima Tv.

El e de părere că, cu sprijinul Occidentului, ucraineni s-au dovedit a fi „o mare naţiune”. (News.ro)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?