Răsturnare de situație în cazul morții unui român găsit pe marginea unui drum în Italia: încă un suspect de crimă

Răsturnare de situație în cazul morții unui român găsit pe marginea unui drum în Italia: încă un suspect de crimă

Răsturnare de situație în cazul românului găsit cu capul zdrobit pe o stradă din localitatea Castelnuovo Rangone, provincia Modena, din Italia.

Nicu a fost găsit cu capul zdrobit Foto: Corriere della sera

Românul Nicu H., în vârstă de 34 de ani, a murit după o lună la spitalul Baggiovara.

La Curtea de Assise a avut loc audierile în cazul morții sale.

Potrivit publicației Știridiaspora.ro , mai mulți martori au fost audiați, printre care sora și prietena victimei. Doi inculpați au fost acuzați de uciderea românului. Este vorba de un bărbat de origine marocană în vârstă de 30 de ani și un albanez de 36 de ani, aflat în prezent în arest la domiciliu.

De asemenea, un bărbat italian în vârstă de 58 de ani acuzat de șantaj.

Crima s-a petrecut în cercurile de traficanți de droguri.

A murit în spital după aproximativ o lună

Românul a fost găsit cu capul zdrobit, la finele lunii august 2021, pe marginea unui drum din Castelnuovo Rangone, provincia Modena, Italia .

La început, carabinierii care conduceau ancheta aveau în vedere și ipoteza unui accident rutier, dar, după efectuarea necropsiei, s-a stabilit că românul a fost lovit. După aproximativ o lună, acesta a murit pe patul de spital. Un tânăr de 28 de ani a fost reținut și apoi arestat sub acuzația de omor voluntar . Marocanul, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat de carabinieri.

Și-a sunat sora înainte de a fi găsit decedat

Sora lui, Veronica, îl însoțise cu puțin timp înainte la o petrecere, la Formigine. În jurul orei 1.40, el încercase să o contacteze, dar ea nu a auzit telefonul. La ora 2.00 dimineața, românul a fost găsit întins pe jos, inconștient lângă un fost restaurant, cunoscut ca locul de întâlnire pentru traficanții de droguri.

Marocanul de 28 de ani a recunoscut că o cunoștea pe victimă, dar a negat că s-ar fi întâlnit cu ea înainte de moartea acesteia, deși anchetatorii susțin cu argumente că se face vinovat de această faptă de omor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”