Răsturnare de situație? Mama fetei dispărute din Caracal a fost sunată joi de un necunoscut care s-a recomandat „ginerele” și i-a spus că Alexandra va pleca în Belgia la muncă

Răsturnare de situație? Mama fetei dispărute din Caracal a fost sunată joi de un necunoscut care s-a recomandat „ginerele” și i-a spus că Alexandra va pleca în Belgia la muncă

Răsturnare de situație? Mama fetei dispărute din Caracal a fost sunată joi de un necunoscut care s-a recomandat „ginerele” și i-a spus că Alexandra va pleca în Belgia la muncă.
 
Joi, 25 iulie, mama Alexandrei Măceşanu a primit un telefon de la un bărbat necunoscut care s-a recomandat drept ”ginerele” și i-a transmis că fiica sa e bine și se pregătește să plece în Belgia la muncă, au declarat pentru  G4Media.ro surse din poliție.

Apelul primit de mamă a fost înregistrat joi la ora 13.30, după ce aceasta reclamase la Poliție dispariția fetei de 15 ani.

Cu două ore mai devreme, adolescenta sunase deja la 112 de trei ori pentru a cere ajutor.

Mama Alexandrei Măceșanu a făcut primele declarații despre cazul care a șocat România.

„Inima îmi spune că trăiește, că este în viață. Nu știu. Până nu iese testul ADN nu știu. Nu pot trece pe acolo (locuința suspectului din Caracal, Gheorghe Dincă - n.red)”, a spus femeia la Antena 3.

Comisarul.ro a dezvăluit ieri( INCREDIBIL! Șeful Poliției Caracal a vorbit la telefon cu Alexandra azi-noapte! Fata i-a dat detaliul prin care au ajuns la casa ororilor! ) că ultimul care a vorbit la telefon cu Alexandra a fost șeful destituit al Poliției Caracal. Ieri el spunea că nu crede că Alexandra a murit.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”