Război TOTAL! Godină îl UMILEȘTE pe CHESTORUL Aron, șeful său: Hopa, dar ce-ați făcut domnule doctor? Ați copiat? Google aşa arată.

Război TOTAL! Godină îl UMILEȘTE pe CHESTORUL Aron, șeful său: Hopa, dar ce-ați făcut domnule doctor? Ați copiat? Google aşa arată.

Politistul Marian Godină il acuza pe seful Politiei Brasov, chestorul Ioan Aron, ca si-a plagiat lucrarea de doctorat, atasand o cautare google cu un pasaj din lucrarea chestorului care pare a se regasi si in alta lucrare stiintifica.

Domnul chestor Ioan Aron are doctorat, normal, că d-aia e doctor.
Ieri a intervenit telefonic la Ştirile Pro Tv şi întrebat fiind, dacă a citit ce am scris eu, a răspuns ironic că nu s-a băgat în creația mea literară.
Ei bine, m-am băgat eu puțin în doctoratul domnului chestor.
Hopa, dar ce-ați făcut domnule doctor?
Ați copiat? Google aşa arată.
Spre deosebire de dumneavoastră, eu am scris cartea mea singur, a scris Godină, pe contul lui de Facebook.

Politistul Marian Godina, cunoscut pentru postarile amuzante pe care le publica pe Facebook, a afirmat la inceputul acestei saptamani ca a avut probleme cu sefii sai dupa ce a luat carnetul de conducere unui sofer care mergea in masina cu "directoarea Crucii Rosii Brasov". Acesta spune ca a fost reclamat la superiori ca nu s-a prezentat dar posteaza pe Facebook o inregistrare audio in care se aude cum spune, intrebat de sofer care este numele sau: "Godina".

Ulterior, politistul a anuntat ca isi da demisia dar a revenit la putin timp asupra decizie, dupa ce a aparut informatia ca o echipa din cadrul Directiei de Control Intern a Politiei Romane s-a deplasat marti la Brasov pentru a analiza "anumite aspecte semnalate in mass-media".

Tot marti, Marian Godian l-a acuzat pe seful Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, chestorul Ioan Aron, ca l-ar fi umilit intr-o discutie care a precedat inchiderea paginii sale de Facebook, in august 2015. 




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…