Răzvan Ciobanu după audierea de la DIICOT: Sunt suspect că aş deţine droguri pentru consum propriu

Răzvan Ciobanu după audierea de la DIICOT: Sunt suspect că aş deţine droguri pentru consum propriu

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a anunţat, într-un mesaj pe Facebook, după ce a fost audiat la DIICOT Ploieşti, că e suspect că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu, pe care le-ar fi procurat de la oameni pe care nu i-a întâlnit şi cunoscut vreodată.

"Pentru a nu sta în fiecare secundă la telefon, am să clarific aici: sunt suspect că aş deţine droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Droguri pe care le-aş fi procurat de la nişte oameni pe care nu i-am întâlnit, cu care nu am vorbit şi pe care nu i-am cunoscut vreodată în această viaţă. Cam atât am de spus, îmi voi exercita dreptul de a mă apăra. Şi sunt genul de om care învaţă din greşelile trecutului", a scris creatorul de modă.

Răzvan Ciobanu a fost audiat, joi, la DIICOT Ploieşti, într-un dosar de trafic şi consum de droguri.

În acelaşi dosar, a fost audiată în calitate de martor şi Raluca Bădulescu.

Potrivit unor surse judiciare, trei persoane au fost reţinute în acest dosar. De asemenea, cântăreţul de manele Elis Armeanca are calitatea de suspect, însă acesta nu a fost audiat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren