Răzvan-Horia Mironescu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al sectorului 6 din partea PNL

Răzvan-Horia Mironescu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al sectorului 6 din partea PNL

Răzvan-Horia Mironescu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al sectorului 6 din partea PNL, vineri, la biroul electoral local.

"Am depus 11.112 de semnături (...). Marele proiect al meu pentru sectorul 6 se numește 'Regenerarea urbană a sectorului 6' și cuprinde trei elemente principale: reabilitarea spațiului fizic al sectorului 6, îmbunătățirea vieții sociale — și aici sunt incluse toate proiectele legate de învățământ, școli, de asistență socială — și dezvoltarea economică a sectorului 6, ca o componentă principală pentru sporirea veniturilor la bugetul local", a declarat Mironescu după depunerea candidaturii la sediul Primăriei de sector.

Potrivit unor date puse la dispoziție jurnaliștilor de Mironescu, prioritățile sale sunt: implementarea unor standarde europene privind curățenia și colectarea gunoiului menajer, incluzând aici și deszăpezirea; înverzirea sectorului; reabilitarea termică a locuințelor; îmbunătățirea vieții sociale în sector; atragerea de fonduri europene; atragerea investitorilor și crearea de noi locuri de muncă.

Printre obiectivele în parteneriat cu Primăria Capitalei sunt menționate zona de agrement Lacul Morii, proiect complex care prevede preluarea în administrare la Primăria sectorului 6 a peninsulei de la coada lacului, construirea unei străzi de acces pe conturul Lacului Morii, din zona străzii Mehadia și până la peninsulă, și a unei parcări, respectiv reabilitarea și completarea străzii Liniei și înființarea unei linii de navetă de tren urban între strada Valea Cascadelor și bulevardul Vasile Milea.

La depunerea candidaturii, Mironescu a fost însoțit de mai mulți reprezentanți ai PNL, printre care președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, purtătorul de cuvânt al PNL București, Cezar Preda, vicepreședintele PNL Mihai Voicu și deputatul Cristina Pocora.

"Răzvan Mironescu este un politician de generație tânără, un politician energic, competent, de cuvânt. Unul dintre sloganurile de campanie este acela că nu promite decât ceea ce poate realiza și cred că acești cetățeni ai Bucureștiului au nevoie de onestitate în primul rând, după 7 ani și jumătate de minciuni marca Oprescu-Ponta", a declarat Cătălin Predoiu.

Predoiu a menționat că Mironescu are expertiză în domeniul fondurilor europene.

"Răzvan Mironescu poate construi proiecte cu fonduri europene, pentru că știe foarte bine mecanismul lor și birocrația de la Bruxelles, știe să se descurce acolo, va reprezenta bine sectorul 6 nu numai în țară, ci și peste hotare, încercând să aducă în sectorul 6 mai multe investiții, mai mulți bani, ca să ridicăm nivelul de trai al cetățenilor. Sunt convins că astăzi am înregistrat aici candidatura unui viitor primar al sectorului 6 și mă bucură că am făcut primul pas aici, pentru că mă leagă și ceva amintiri de Primăria sectorului 6, aici am făcut practică de student în anul întâi de facultate", a adăugat Predoiu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro