Răzvan Lucescu, lider în Grecia, deși echipa lui a ratat două penalty-uri. 14 goluri marcate în ultimele 3 meciuri

Răzvan Lucescu, lider în Grecia, deși echipa lui a ratat două penalty-uri. 14 goluri marcate în ultimele 3 meciuri

PAOK Salonic rămâne pe primul loc și după etapa a 16-a din prima ligă a Greciei. Echipa lui Răzvan Lucescu a câștigat cu 4-0 în fața lui OFI Creta, în primul meci din acest an, pe teren propriu, deși a ratat și două lovituri de la 11 metri.

Razvan Lucescu e lider în campionat și în calificat ”optimile” Conference League. Foto EPA EFE

Răzvan Lucescu a început anul forță, așa cum l-a încheiat pe cel trecut. A fost o nouă victorie la scor a formației românului, după succesele cu 4-1 contra lui Asteras (17 decembrie) și 6-0 cu Kifisias (21 decembrie). 14 goluri marcate și unul primit în ultimele 3 partide, iar bilanțul ar fi putut fi pentru antrenorul român și mai bun dacă elevii săi nu ratau două lovituri de pedeapsă în întâlnirea cu OFI Creta.

Goluri pe final de reprize

Chiar și așa, PAOK nu a avut emoții în meciul de miercuri seară. Stefan Schwab a irosit un penalty în minutul 22, după care Kiril Despodov (39) și Rahman Baba (41) au rezolvat partida la finalul primei reprize. Gruparea din Salonic a mai ratat un 11 metri, în prelungiri, prin Mbwana Samata, pentru ca Marcos Atonio să majoreze diferența în minutul 89, iar Brandon Llamas să închidă tabela de marcaj în minutul 90+2.

PAOK este în continuare lider în Grecia, cu 38 de puncte obținute în 16 meciuri, parcurs în care a suferit două înfrângeri. Pe locul secund este Panathinaikos, cu 37 de puncte, echipă păreluată în această iarnă de marele antrenor turc Fatih Terim. Pe locul 3 este AEK Atena, cu 35 de puncte. Olympiacos, câștigătoarea celor mai multe titluri în ultimii 20 de ani în Grecia, este pe locul 4, cu 32 de puncte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?