Reglări de conturi MAFIOTE în Guvern! Dragnea a dat-o afară pe șefa de cabinet a Vioricăi Dăncilă, Proasta l-a băgat în „concediu” pe Vâlcov!

Reglări de conturi MAFIOTE în Guvern! Dragnea a dat-o afară pe șefa de cabinet a Vioricăi Dăncilă, Proasta l-a băgat în „concediu” pe Vâlcov! Demisia anunțată vineri de Roxana Popa, șefa de cabinet a Vioricăi Dăncilă, a fost, spun sursele noastre, doar o reglare de conturi între cele două găști. Popa a fost dată afară de Dragnea fiind suspectată că furnizează informații adversarilor săi din PSD.

Mai mult, că Popa ar fi canalul de comunicare dintre Stănescu, Firea și Viorica Dăncilă. Aceasta din urmă luase deja măsuri împotriva lui Vâlcov, trimițându-l în „concediu” forțat încă dinaintea plecării în SUA. Și nu l-ar mai vrea în Guvern, propunându-i lui Dragnea să-l ia din nou la partid. Vâlcov este considerat de toată lumea, și mai ales de către americani, „geniul” din spatele OUG 114. Iar Dăncilă ar fi fost întrebată direct, la telefon, de șeful Trezoreriei SUA, Steven Mnuchin, cine dracu este acest Vâlcov.

Roxana Popa și-a anunțat inclusiv demisia din PSD:


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…