Reglări de conturi MAFIOTE în Guvern! Dragnea a dat-o afară pe șefa de cabinet a Vioricăi Dăncilă, Proasta l-a băgat în „concediu” pe Vâlcov!

Reglări de conturi MAFIOTE în Guvern! Dragnea a dat-o afară pe șefa de cabinet a Vioricăi Dăncilă, Proasta l-a băgat în „concediu” pe Vâlcov!

Reglări de conturi MAFIOTE în Guvern! Dragnea a dat-o afară pe șefa de cabinet a Vioricăi Dăncilă, Proasta l-a băgat în „concediu” pe Vâlcov! Demisia anunțată vineri de Roxana Popa, șefa de cabinet a Vioricăi Dăncilă, a fost, spun sursele noastre, doar o reglare de conturi între cele două găști. Popa a fost dată afară de Dragnea fiind suspectată că furnizează informații adversarilor săi din PSD.

Mai mult, că Popa ar fi canalul de comunicare dintre Stănescu, Firea și Viorica Dăncilă. Aceasta din urmă luase deja măsuri împotriva lui Vâlcov, trimițându-l în „concediu” forțat încă dinaintea plecării în SUA. Și nu l-ar mai vrea în Guvern, propunându-i lui Dragnea să-l ia din nou la partid. Vâlcov este considerat de toată lumea, și mai ales de către americani, „geniul” din spatele OUG 114. Iar Dăncilă ar fi fost întrebată direct, la telefon, de șeful Trezoreriei SUA, Steven Mnuchin, cine dracu este acest Vâlcov.

Roxana Popa și-a anunțat inclusiv demisia din PSD:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”