Româncă prinsă când făcea sex în mașină, în miezul zilei

Româncă prinsă când făcea sex în mașină, în miezul zilei

O româncă și un bărbat italian au fost denunțați de Poliția Locală după ce au întreținut relații intime în mașină, în fața unei școli din Perugia, zona Fontivegge.

Conform rotalianul.com , care citează Perugia Today, mai multe persoane au semnalat la poliție că două persoane fac sex în plină zi, într-o mașină parcată practic în fața unei școli.

„În fața școlii, de parcă nimic nu s-ar întâmpla, este un cuplu care face sex într-o mașină. Scandalos!”, au transmis mai mulți cetățeni poliției, inclusiv cu locația exactă a autoturismului.

Odată sosită la fața locului, o patrulă a Poliției Municipale a verificat veridicitatea celor relatate.

Cei doi au fost găsiți de polițiști în mașina respectivă. Era vorba despre un bărbat italian și o femeie cu domiciliul în Perugia, de origine română, care hotărâseră să întrețină relații sexuale în plină zi și în imediata apropiere a unei școli.

Ambii au fost denunțați pentru fapte obscene în loc public, cu circumstanța agravantă a prezenței unei școli în apropiere

„Oficiul de Securitate Urbană al Poliției locale din Perugia a semnalat fapte obscene într-un loc public, cu circumstanța agravantă a prezenței unei școli în apropiere și deci a unui pericol pentru minorii care la acel moment se aflau în afara clădirii și care ar fi putut fi martori. Este vorba de un bărbat italian și o femeie cu domiciliul în Perugia, de origine română, care au consumat raporturi sexuale în vehiculul bărbatului, într-o parcare din imediata vecinătate a școlii și vizibilă din aceasta”, se arată într-un comunicat al Primăriei din Perugia.Citește și:

populare
astăzi

1 Cântăreața ucraineană Inna Voronova riscă 8 ani de închisoare după ce a filmat și apoi a distribuit videoclipuri cu apărarea antiaeriană a Ucrainei

2 Surprize, surprize / „Omul cu gaura” din ANAF face nuntă la hotelul unui „mare contribuabil”, apropiat de OMV!

3 Liderul nord-coreean Kim Jong-Un are două mari vicii / Raport oficial al de agenților secreți din Coreea de Sud

4 ​„Sindromul Ucraina”, bomba cu ceas pe care armata rusă încearcă să o ascundă sub preș

5 VIDEO „A început faza a doua” / Rebelii anti-Putin au intrat din nou pe teritoriul Federației Ruse