Româncele cad ca popicele în America: Seria rezultatelor îngrozitoare s-a lungit înainte de US Open

Româncele cad ca popicele în America: Seria rezultatelor îngrozitoare s-a lungit înainte de US Open

Fără Halep, România descoperă coșmarul american“, a fost titlul unui material în care Adevărul a prezentat rezultatele dezamăgitoare ale româncelor, la Montreal și Cincinnati, cele două mari întreceri dinainte de US Open (28 august – 10 septembrie).

Ana Bogdan, fără victorie pe hard înainte de US Open. FOTO: Arhiva Adevărul

Din păcate, această serie alarmantă pentru fetele pe care le avem pe tabloul de la US Open s-a prelungit. Dacă Sorana Cîrstea (30 WTA) și Irina Begu (40 WTA) și-au luat o săptămână de pauză, după înfrângerile suferite la cele două întreceri amintite mai sus, în schimb, la Cleveland s-au înscris alte două românce aflate pe tabloul principal de la US Open.

Vorbim despre Patricia Țig (705 WTA) și Ana Bogdan (59 WTA). Din păcate, amândouă au și părăsit turneul după primul meci disputat! Țig a fost învinsă de Alexandrova (22 WTA), scor 1-6, 4-6, în timp ce Ana Bogdan a fost învinsă de Kalinina (28 WTA), scor 2-6, 2-6.

Mai grav e că Țig va aborda turneul de la Flushing Meadows, având patru înfrângeri consecutive! Ea a câștigat ultimul meci pe zgura de la Bacău, într-o întrecere ITF, 6-1, 6-1 cu Iulia Andreea Ionescu (1.390 WTA). Se întâmpla la mijlocul verii, pe data de 13 iulie.

Nici Ana Bogdan nu stă mult mai bine. Aceasta a mers în SUA, în pregătirea US Open, dar a înregistrat două eșecuri: 3-6, 6-2, 1-6 cu Sasnovich (68 WTA) în calificările de la Cincinnati, iar acum a venit și înfrângerea cu Kalinina, la Cleveland. Ana Bogdan a câștigat ultimul meci în circuit pe data de 27 iulie, pe zgura de la Lausanne, 6-0, 5-7, 6-3 cu Jakupovic (255 WTA).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB