România PROTESTEAZĂ, PSD chefuiește și DANSEAZĂ în Postul Paștelui la nunta Fiolei cu Pișfucel. Codrin Ștefănescu, „doctorul” lui Dragnea, naratorul nunții, live, la Antena 3!

România PROTESTEAZĂ, PSD chefuiește și DANSEAZĂ în Postul Paștelui la nunta Fiolei cu Pișfucel. Codrin Ștefănescu, „doctorul” lui Dragnea, naratorul nunții, live, la Antena 3! Da, oameni buni, în ziua în care românii se pregătesc să reînvie „Piața Universității”, hotărâți protesteze instalați în corturi, PSD face chef. Cu Dragnea în frunte, care a uitat, a câta oară, că este „bolnav”!

Ca tot grotescul să fie complet, Codrin Ștefănescu, singurul „doctor” din România care a oferit date despre „boala” lui Dragnea, a dat amănunte despre eveniment:

„Sunt unul dintre invitații colegilor noștri. Sper ca la ora 14.00 să plec și eu spre Craiova. Nu vine nimeni singur, toți mergem perechi. Nu, e mult prea mic (băiatul - n.r.). În primul rând o să duc un buchet mare de flori pentru mireasă și o să le fac un cadou pentru casă nouă. Mă leagă peste 23 de ani de prietenie de Olguța și Cladiu. Suntem în pregătiri. Am anulat în acest week-end toate întâlnirile teritoriale. Am amânat ședințele de alegeri de Iași și Botoșani. Toți colegii mei mergem la nuntă, unde cred că ne vom distra foarte bine”, a afirmat Codrin Ștefănescu, sâmbătă, la ”News Magazine”.

Întrebat dacă premierul Viorica Dăncilă va participa la petrecere și care vor fi miniștrii prezenți la eveniment, Ștefănescu a răspuns: „În primul rând vin colegi și prieteni din partid, nu contează că sunt miniștri, prim-miniștri. E un început, un drum nou, o relație care se consolidează”.

Chestionat dacă va fura mireasa, secretarul general al PSD a replicat: „Nu cred că se lasă Olguța furată. Aici e marea problemă. O să încercăm bineînțeles să păstrăm tradiția. O să fie o surpriză, o să apară în presă ce îi cerem lui Claudiu și sunt sigur că o să dea chiar și mai mult. E un eveniment care ne unește. Am lăsat deoparte orice pentru aceste evenimente”.

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

2 Ambasadorul SUA la Bucureşti: SUA nu au un alt prieten mai bun decât România. Credeți în voi înșivă. Vom ajuta…

3 Surse / Firea a încercat un scenariu lacrimogen cu ambulanța pe motiv de dosar la DNA privind spitalul Gomoiu

4 Firea, primul semnal că nu va mai candida! Va da vina pe problemele medicale

5 Megadosar de prostituție: Oameni de afaceri și polițiști, trimiși în judecată în cazul clubului unde se distra…