„Românii au talent“: ultima etapă de preselecții înainte de semifinale

„Românii au talent“: ultima etapă de preselecții înainte de semifinale

Sezonul 13 al talent-show-ului de la Pro ajunge în această seară, de la ora 20.30, la ultima ediție a preselecțiilor.

Smiley și Pavel Bartoș, gata de show la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Peste 300 de concurenți au urcat sub lumina reflectoarelor și au încercat să-i convingă pe mmbrii juriului că talentul lor merită să fie cunoscut de către întreaga țară. Diseară, la „Românii au talent“, concurenții vor duce trăirile la superlativ în momente de neratat. Dintre aceștia, la finalul serii, juriul va decide calificații în etapele live.

Un juriu, un premiu de 120.000 de euro, un câștigător. În urma a paisprezece episoade de preselecții, în doar câteva ore vom afla numele celor 24 de concurenți care se vor califica în semifinale. 10 dintre aceștia au primit butonul auriu, ceilalți 14 vor fi selectați dintre toți cei care au luat 3 sau 4 de „Da“.

Decizia pe care o vor lua Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete le poate schimba viața. Pavel și Smiley îi așteaptă cu mari emoții pe ultimii concurenți ai acestui sezon. Show-ul poate porni!

Ca de fiecare dată, expresia talentului va ajunge rapid la inimile tuturor și asta se va vedea și din jurizările pe care le vom asculta în această seară. Înainte de a acorda acele „Da“-uri care schimbă vieți, Andi, Andra, Dragoș și Bobo le vor da și sfaturile care îi pot ajuta atât de mult pe mai departe.

Ultima șansă a fost fructificată din plin“: așa sună fraza pe care eroii ediției din această seară ar dori să o audă la finalul prestației lor. Pentru cine va fi așa și cine se va întoarce la muncă pentru a pregăti noi momente, aflăm la Pro TV, de la 20.30, în ultima ediție de preselecții a sezonului 13 „Românii au talent“. Emisiunea poate fi urmărită în avans și pe Voyo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...