Românul care și-a împușcat fosta soție în Ruse avea antecedente penale VIDEO

Românul care și-a împușcat fosta soție în Ruse avea antecedente penale VIDEO

Bărbatul care și-a împușcat fosta soție într-un salon de coafură din Ruse fusese condamnat la 6 ani de închisoare pentru trafic de persoane în Italia.

Yanitsa Nikolova, de 39 de ani, a fost împușcată miercuri seară într-un salon de coafură din Ruse de către fostul soț, un bărbat cu antecedente penale.

Victima a fost dusă la spital în stare gravă. În urma unui anunț, zeci de voluntari s-au dus la spitalul din Ruse și au donat sânge pentru tânără. „În acest moment, cantitatea necesară de sânge a fost deja colectată, iar campania de donare de sânge pentru Yanitsa este suspendată pentru moment“, scrie presa bulgară.

Locul crimei din Ruse Captură video

După cum a relatat Ruse Media, starea femeii este în continuare critică, dar se observă o ușoară îmbunătățire, iar medicii fac totul pentru a o salva.

Atacatorul a fost găsit mort în mașina familiei. Se pare că acesta s-a sufocat înăuntru după ce s-a intoxicat cu gaze de eșapament.

Românul este un cunoscut cu antecedente penale. Bărbatul fusese condamnat la șase ani de închisoare pentru trafic de persoane în Italia.

Cei doi au doi copii: de 10, respectiv 11 ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?