Romaşcanu (PSD): Negoiţă ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de primar al Sectorului 3

Romaşcanu (PSD): Negoiţă ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de primar al Sectorului 3

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat că Robert Negoiţă ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de primar al Sectorului 3.

"În acest moment, domnul Negoiţă ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de primar al sectorului 3, pentru că înţelegem că e preşedintele unei noi construcţii politice şi nu poate fi membru în două partide politice. Conducerea PSD a făcut o adresă şi către prefectul Capitalei, pentru a lua act de această situaţie şi a decide încetarea mandatului", a spus, duminică, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu.

Întrebat de jurnalişti dacă PSD l-a exclus pe Robert Negoiţă din partid, Romaşcanu a precizat că nu a existat o astfel de decizie.

"Nu a existat, din câte ştiu eu, un CEX după anunţul domnului Negoiţă, care să formalizeze plecarea dumnealui (...) până la următorul CEX sperăm ca domnul Negoiţă să dea dovadă de corectitudine şi să părăsească dumnealui singur poziţia. E posibil să avem şi un răspuns al Prefecturii", a declarat Romaşcanu.

În altă ordine de idei, el a spus că există intenţii atât din partea Pro România, cât şi a reprezentanţilor PSD de a avea alianţe locale.

"În ţară lucrurile sunt mult mai nuanţate, administraţiile locale au nevoie de forţe unite pentru a putea face bine comunităţilor locale", a mai adăugat Romaşcanu.

Pro România, partid condus de Victor Ponta, şi formaţiunea lansată de primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020, au anunţat constituirea unei alianţe în perspectiva alegerilor locale.

Alianţa Pro Bucureşti 2020 a fost prezentată, duminică, într-o conferinţă de presă, de Ponta şi Negoiţă.

Victor Ponta a spus că îl susţine pe Robert Negoiţă pentru Primăria sectorului 3, dar şi pentru Primăria Capitalei - atât în 2020, cât şi în 2024. AGERPRES

 

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?