Rugby: Noua Zeelandă s-a 'distrat' cu Italia, pe Stadio Olimpico; Franţa, învinsă acasă de Fiji, în meciuri-test

Rugby: Noua Zeelandă s-a 'distrat' cu Italia, pe Stadio Olimpico; Franţa, învinsă acasă de Fiji, în meciuri-test

Campioana mondială en titre la rugby, Noua Zeelandă, s-a ''răzbunat'' sâmbătă seara, într-un meci-test, pe Italia, după înfrângerea suferită weekendul trecut în faţa Irlandei.

Pe Stadio Olimpico din Roma, All Blacks a spulberat naţionala ţării gazdă cu 66-3 (31-3), neozeelandezii marcând nu mai puţin de zece eseuri. În urmă cu doi ani, Noua Zeelandă câştigase în faţa Italiei, tot la Roma, cu un scor aproape identic, 68-10.

La Paris, pe Stade de France, ''cocoşii galici'' au fost învinşi pentru prima dată de Fiji, într-o altă partidă test, cu 21-14. Francezii, care la pauză conduceau cu 14-12, nu au fost în stare să mai înscrie puncte în partea a doua a jocului, fiind la primul eşec din zece confruntări avute până acum cu naţionala fijiană.

La Londra, pe Twickenham Stadium, Anglia a învins Australia, vicecampioana mondială, cu 37-18, în timp ce Irlanda, ocupanta locului secund în prezent în ierarhia internaţională, a câştigat fără a forţa, cu 57-14, întâlnirea cu Statele Unite.

Aşa cum se ştie, România a cedat, la Bucureşti, cu 20-27, în faţa naţionalei Uruguay, fiind prima înfrângere a ''Stejarilor'' în faţa sud-americanilor.

Alte rezultate de sâmbătă din meciuri test internaţionale au fost:
Georgia - Tonga 20-9
Japonia - Rusia 32-27
Scoţia - Argentina 14-9
Spania - Samoa 10-28
Portugalia - Namibia 23-29
Ţara Galilor - Africa de Sud 20-11. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...