Rusia are imagini video cu Trump făcând SEX cu PROSTITUATE la Moscova în 2013!

Rusia are imagini video cu Trump făcând SEX cu PROSTITUATE la Moscova în 2013!

Vă mai aduceți aminte documentul ăsta?  New York Times a facut publice în ianuarie informatii din documentul secret de doua pagini furnizat de serviciile americane de informatii lui Barack Obama si Donald Trump. Documentul arata ce informatii compromitatoare despre Donald Trump ar fi in posesia Rusiei. Printre acestea, sustine New York Times, se numara si o imagine video cu presedintele american facand sex cu prostituate in Moscova in 2013. Acum, când vedem cum evoluează lucrurile în America, subiectul capătă altă greutate...

Trump Intelligence Allegations  

In plus, Trump ar aparea in ipostaze socante si practicand diverse forme de perversiuni sexuale cu prostituatele, inclusiv urofilie! Lucruri petrecute special tocmai in apartamentul inchiriat de Trump la Ritz Carlton in Moscova, in acelasi hotel si acelasi pat unde fostul presedinte Barack Obama a stat cu sotia sa in timpul vizitelor proprii. Serviciile secrete rusesti ar fi acumulat suficiente materiale compromitatoare despre Trump de-a lungul anilor pentru a-l putea santaja dupa bunul plac.

O referinta la aceste documente a fost publicata de site-ul Mother Jones in 31 octombrie, cu o saptamana inaintea alegerilor din America.

Raportul ar fi fost predat directorului FBI, James Comey, de catre senatorul John McCain, scrie The Guardian.

Senatorul John McCain, care a fost informat despre existenta acestor materiale de un intermediar dintr-un stat occidental aliat, a trimis un emisar pentru a se intalni cu sursa si a decis sa predea materialele lui Comey intr-o intalnire care a avut loc in 9 decembrie, afirma doua surse familiare cu dosarul.

  Buzz Feed.com  a publicat raportul secret de doua pagini. Trump l-a respins imediat ca "FakeNews"

Context: Documente clasificate prezentate saptamana trecuta presedintelui ales al SUA, Donald Trump, de catre serviciile secrete americane includ relatari conform spioni rusi spun ca au informatii compromitatoare despre Trump. Afirmatiile fac parte dintr-un document de doua pagini pe care oficialii din cadrul serviciilor de informatii l-au prezentat atat presedintelui ales, cat si presedintelui in exercitiu. Raportul vizeaza amestecul Rusiei in alegerile din noiembrie 2016.

Informatiile din documentul secret citat de New York Times arata ca guvernul rus a cautat activ metode de a-l influenta pe Trump, care a vizitat repetat Rusia pentru afacerile sale in domeniul imobiliar si pentru organizarea competitiei Miss Universe, un brand pe care l-a detinut mai multi ani.

Prostituatele ar fi fost "plantate" in patul lui Trump de serviciile secrete ruse intr-o operatiune clasica de tip "kompromat", adica realizarea de materiale compromitatoare in scop de santaj.

O alta informatie, care citeaza o sursa rusa neidentificata, arata ca furtul si scurgerea in presa a emailurilor liderilor democrati au fost realizate "in deplina cunostinta de cauza si cu sustinerea lui Trump si a unor membri de frunte ai echipei sale de campanie". In schimb, echipa Trump ar fi convenit sa minimalizeze interventia Rusiei in Ucraina ca tema de campanie, pentru ca Putin "avea nevoie ca subiectul sa fie „cauterizat” ".

Informatiile arata ca autoritatile ruse i-ar fi propus lui Trump diferite afaceri care, in realitate, mascau mituirea acestuia.

O alta informatie cuprinsa in documentul secret arata ca in timpul campaniei din 2016 au existat intalniri intre apropiatii lui Trump si oficiali rusi pentru a discuta chestiuni precum utilizarea de catre echipa lui Trump a informatiilor despre Partidul Democrat si Hillary Clinton furate de hackerii rusi din computerele democratilor si al sefului campaniei adverse, John Podesta.

Trump a respins alegatiile printr-o postare pe Twitter: "FAKE NEWS - A TOTAL POLITICAL WITCH HUNT!" (Stiri false - o vanatoare politica de vrajitoare")


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

4 Începutul sfârșitului pentru Putin? Prețul acțiunilor Gazprom s-a prăbușit joi după ce a refuzat să plătească dividende

5 VIDEO „Pământul le ardea sub picioare, marea fierbea” / Cum i-au alungat ucrainenii pe ruși de pe Insula Șerpilor