Sălaj: Poliţiştii au reţinut trei persoane în cazul jafului armat la un magazin de bijuterii din Zalău

Sălaj: Poliţiştii au reţinut trei persoane în cazul jafului armat la un magazin de bijuterii din Zalău

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, din judeţele Satu Mare şi Constanţa, bănuiţi a fi implicaţi în jaful armat la un magazin de bijuterii din Zalău, din 19 martie, au fost reţinuţi de poliţişti în noaptea de joi spre vineri, în momentul în care intenţionau să părăsească ţara pe la vama Urziceni.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări într-un dosar penal, privind infracţiunea de tâlhărie calificată, faptă comisă în după-amiaza zilei de 19 martie, la o bijuterie din municipiul Zalău. În urma activităţilor complexe desfăşurate de poliţişti au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, din judeţele Satu Mare şi Constanta", a precizat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Sălaj, Maria Cristea.

Potrivit acesteia, cei trei au fost interceptaţi în noaptea de 28 spre 29 martie, în punctul de trecere a frontierei Urziceni - Satu Mare, în momentul în care intenţionau să părăsească teritoriul României.

"Faţă de aceştia a fost dispusă măsura reţinerii, iar în cursul acestei zile vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. În prezent sunt în derulare cinci percheziţii domicilare, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale", a adăugat Maria Cristea.

Un magazin de bijuterii din centrul Zalăului a fost jefuit, în după-amiaza zilei de 19 martie, de două persoane mascate, una din ele cu o armă cu care a ameninţat vânzătoarea, fapta fiind reclamată poliţiştilor de administratorul magazinului. AGERPRES / (A - autor: Sebastian Olaru, editor: Nona Jalbă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte... / Să stați pe aproape, că urmează evenimente în PSD...

2 Altă manipulare s-a fâsâit / Vlad Voiculescu, pus oficial sub urmărire penală de DNA pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu cu cons…

3 Rareș Bogdan, text care ar trebui să dea de gândit...

4 Ca să vedeți cum suntem manipulați! / Polonia a dat undă verde pentru construirea în țară a 24 reactoare modulare mici

5 Ea este fosta soție austriacă a milionarului ucis din Sibiu, căreia i-a luat numele