Sălaj: Suspiciune de consum de droguri în cazul bătăii dintre cei doi poliţişti din Şimleu Silvaniei

Sălaj: Suspiciune de consum de droguri în cazul bătăii dintre cei doi poliţişti din Şimleu Silvaniei

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Sălaj a deschis, în paralel cu dosarul procurorilor, o anchetă proprie în cazul bătăii ce a avut loc marţi seara între doi poliţişti din Şimleu Silvaniei, surse judiciare precizând vineri, pentru AGERPRES, că există suspiciuni de consum de droguri.

Poliţistul din Şimleu Silvaniei care şi-a bătut un coleg, marţi, după o petrecere la un restaurant din localitate, a fost joi arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tentativă de omor, victima sa fiind internată în stare gravă la un spital din Cluj Napoca. Decizia a fost luat de magistraţii Tribunalului Sălaj, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care anchetează acest caz.

Surse judiciare au precizat că în urma analizelor toxicologice realizate în acest caz, există suspiciuni de consum de droguri, DIICOT Sălaj confirmând realizarea unei investigaţii proprii, în paralel cu dosarul deschis de procurori pentru tentativă de omor.

"Avem o investigaţie în curs pe toate chestiunile de competenţa noastră, dar nu pot să vă dau detalii. Nu vă pot da pentru că în acest moment avem o anchetă în desfăşurare şi ne periclităm ancheta. Într-o săptămână, în trei-patru-cinci zile lămurim despre ce e vorba", a precizat vineri, pentru AGERPRES, procurorul şef al DIICOT Sălaj, Dan Bubuiug.

Un poliţist a fost agresat marţi după-amiază, la un local din Şimleu Silvaniei, de un coleg al său, la o petrecere organizată după bilanţul anual al instituţiei. Cel agresat a primit mai multe lovituri, în special în zona feţei, fiind transportat la spitalul din Şimleu Silvaniei, de unde a fost apoi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Victima a fost transportată la un spital din Cluj-Napoca, unde se află internată în stare gravă, cu plăgi la nivelul piramidei nazale, echimoze la nivel frontal, cu posibilă fractură de craniu. AGERPRES/(A - autor: Sebastian Olaru, editor: Nona Jalbă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...