Salariile jucătorilor de la Pandurii, deblocate ca urmare a victoriilor cu Dinamo şi Gaz Metan

Salariile jucătorilor de la Pandurii, deblocate ca urmare a victoriilor cu Dinamo şi Gaz Metan

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat, pe site-ul oficial, că a deblocat salariile jucătorilor şi stafului tehnic, ca urmare a victoriilor înregistrate în meciurile cu Dinamo şi cu Gaz Metan Mediaş, din etapele a XXIV-a şi a XXVI-a ale Ligii I.

Salariile jucătorilor de la Pandurii, deblocate ca urmare a victoriilor cu Dinamo şi Gaz Metan

"Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a deblocat salariile jucătorilor şi stafului tehnic după cele 6 puncte acumulate în ultimele 3 etape, în urma victoriilor cu Dinamo şi Gaz Metan Mediaş. Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, anunţase înaintea jocului din deplasare cu Dinamo că echipa trebuie să adune minim 5 puncte din partidele cu Dinamo, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş pentru ca salariile şi primele să fie deblocate. După victoria de luni de la Mediaş, jucătorii, staful, dar şi angajaţii clubului au primit vineri vestea că salariile le-au fost virate în cont", se arată pe site-ul oficial al clubului din Târgu Jiu.

Gruparea gorjeană precizează că în acest moment jucătorii "sunt cu salariile la zi".

"În altă ordine de idei, principalul finanţator al clubului Pandurii Târgu Jiu, Complexul Energetic Oltenia, a virat în anul 2014 în conturile clubului suma de 1 milion de dolari, sumă necesară pentru a fi achitate datoriile clubului din anul 2013, dar şi din primele luni ale acestui an", se mai arată pe site-ul clubului Pandurii.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins Dinamo cu scorul de 3-2 şi echipa Gaz Metan Mediaş cu 1-0.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Alin Stoica, declarații revoltătoare despre România în presa belgiană

2 Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ

3 Punct de cotitură în război? / Rusia lansează în premieră rachete din Marea Azov asupra Ucrainei

4 VIDEO „Există o singură civilizație inteligentă în Calea Lactee”

5 Radioul Ministerului Apărării din Rusia: „În Moldova, oamenii au un singur rinichi pentru că occidentalii au nevoie de piese de schimb”