Salvare miraculoasă/Priviți, o fetiță de doi ani a căzut de la etajul 12 în brațele unui trecător

Salvare miraculoasă/Priviți, o fetiță de doi ani a căzut de la etajul 12 în brațele unui trecător

Un curier din Vietnam este aclamat ca erou după ce a salvat o fetiță de doi ani care căzuse de la balconul unui apartament dintr-un bloc de 12 etaje, scrie The Independent .

Nguyen Ngoc Manh este curier în Hanoi, capitala Vietnamului, iar duminică seara munca sa a luat o turnură neașteptată – venit să livreze un pachet unui client care locuia în bloc, Nguyen a văzut copilul care se cățăra pe balustrada balconului.

„Am fugit din mașină imediat și m-am cățărat pe clădirea din apropiere. M-am urcat pe un acoperiș înalt de doi metri pentru a găsi poziția cea mai potrivită pentru a o salva pe fată. Am încercat să îmi întind mâna cât de mult posibil ca să o pot prinde dacă ar fi căzut”, a spus el.

Printr-un noroc miraculos, fetița a căzut de pe balustradă chiar în brațele salvatorului ei – „Totul s-a întâmplat într-un minut. Nici nu știu cum m-am cățărat pe acel acoperiș atât de repede. Nu mi-a venit să cred că i-am salvat viața”, a spus Nguyen care a dus, ulterior copilul la spital.

Conform medicilor, fetița avea o fractură la o mână și la un picior, însă este stabilă și în afara oricărui pericol. Curierul s-a ales și el cu o entorsă.

În urma întâmplării, Nguyen a devenit peste noapte unul dintre cei mai faimoși oameni din țară – fotografia sa a circulat peste tot în spațiul online, iar curierul spune că telefonul său sună încontinuu de duminică după ce conturile sale de pe rețelele sociale au căpătat mii de noi urmăritori.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?