Satu Mare: Un bărbat angajat la un restaurant chinezesc în Italia a venit la Urgenţe; nu ar avea coronavirus, spun medicii

Satu Mare: Un bărbat angajat la un restaurant chinezesc în Italia a venit la Urgenţe; nu ar avea coronavirus, spun medicii

Un bărbat de 40 de ani care a muncit într-un restaurant chinezesc din Italia a fost internat la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Satu Mare în noaptea de sâmbătă spre duminică, iniţial fiind suspect de coronavirus, însă medicii au exclus ulterior această suspiciune, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Constantin Demian, pentru AGERPRES.

"Se exclude categoric suspiciunea de prezenţă a coronavirusului, nu se încadrează în tabloul clinic. Din spusele bărbatului, a lucrat în Italia la un restaurant chinezesc, patronii au plecat în China. În microbuz spre casă a început să tuşească. Are o viroză respiratorie cu alură gripală, suspect de pneumonie", a declarat reprezentantul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Satu Mare.

Bărbatul de 40 de ani nu a fost internat iniţial şi a fost lăsat acasă, însă la presiunile familiei a fost internat la secţia de Boli Infecţioase, fiind izolat. AGERPRES / (AS - autor: Gheorghe Pietrar, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

4 Așa o fi?

5 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…