SCANDAL în Guvern pe DEMITEREA șefei DNA! Tudose l-a băgat în concediu FORȚAT pe T.Toader!

SCANDAL în Guvern pe DEMITEREA șefei DNA! Tudose l-a băgat în concediu FORȚAT pe T.Toader!

Scandal uriaș în cursul dimineții în Guvernul României! Chiar înaintea întâlnirii dintre premierul Tudose și reprezentanții protestatarilor, susțin surse guvernamentale care au dorit să-și păstreze anonimatul. Tudose l-a întrebat pe ministrul Justiției, Tudorel Toader dacă este adevărat că vrea să propună revocarea din funcție a procurorului-șef DNA, Laura Codruța Kovesi, în cursul acestei săptămâni.

„Domnule, de aseară îmi sună telefonul în draci că vrei s-o schimbi pe femeia aia de la DNA săptămâna asta, e adevărat?”, a întrebat Tudose.

„Și dacă ar fi avem o problemă domnule prim-ministru?”, a întrebat, la rândul său Toader. „Nu, noi nu o să avem o problemă, mă scuzați, doar dumneavoastră. În sensul că sunt aproape sigur că va fi ultimul act pe care-l mai semnați în Guvern, dacă nu vă este cu supărare. Rugămintea mea, sfatul meu prietenesc, este să vă odihniți un pic până după Anul nou. Vă aștept cererea pe birou, într-o jumătate de oră.”, i-a spus Tudose. 

„Da, dar știți,” a mai apucat să îngaime Toader. „Cu da, dar știți o să vorbesc eu, îmi asum eu”, a terminat Tudose discuția.

Ulterior, la scurt timp, chiar în timpul discuțiilor de la Guvern cu reprezentanții protestatarilor, un site de casă al PSD a și anunțat, exclusiv, că ministrul Justiției și-a delegat atribuțiile pentru restul zilelor lucrătoare din 2017.

Conform unor surse ALDE, T.Toader urma să anunțe vineri că propune revocarea din funcție a șefei DNA. Aceleași surse vorbeau și despre tensiuni între Tăriceanu și Dragnea pe această temă. În sensul că Dragnea ar fi dorit amânarea luării deciziei pentru a mai putea negocia.

La începutul săptămânii trecute, într-un interviu la Antena 3, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că a luat deja decizia în privința șefei DNA și că va anunța până la sfârșitul anului decizia sa.Citește și:

populare
astăzi

1 „Am văzut poza şi mi-am dat seama că nu se leagă ceva” / Lunetistul care a ucis un terorist de la 3,5 km contrazice FBI-ul în cazul atentatului asupra l…

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 „Doar în Africa am mai văzut așa ceva” / Codin Maticiuc, șocat de camera în care a stat într-un hotel din Costinești

4 Imagini istorice din anii '70 / De frica rușilor, Transfăgărăşanul a fost construit în doar patru ani

5 Imagini care dau fiori cu podul unde a deraiat trenul internaţional IRN 347(Dacia Wien Hauptbahnhof - Bucureşti Nord)