SCANDAL în miez de noapte la PSD! O ministresă l-a amenințat pe Dragnea că-l denunță la DNA dacă o să-i folosească demisia în alb!

Scandal în miez de noapte la PSD! O ministresă l-a amenințat pe Dragnea că-l denunță la DNA dacă o să-i folosească demisia în alb! Și ministresa nu este Olguța Vasilescu! Lucrurile par a-i scăpa de sub control lui Dragnea.

A fost tensiune mare la sediul din Kiseleff, unde se centralizau rezultatele alegerilor locale parțiale, duminică seara târziu! Unde Grindeanu n-a ajuns. Însă surse bine poziționate spun că Grindeanu l-a întrebat la telefon pe Dragnea, sâmbătă seara, de ce se mai țin ședințe în Kiseleff dacă deciziile legate de guvern se iau în sediul din Băneasa!!! La sediul din Băneasa, dacă ați uitat, se află centrul de monitorizare condus de Darius Vâlcov. Aceleași surse mai spun că Dragnea a ajuns să nu mai suporte pronunțarea numelui ministrului de finanțe, Viorel Ștefan. Dealtfel, duminică, într-o intervenție la RTV, când moderatoarea i-a pus o întrebare legată de Viorel Ștefan, Dragnea s-a înecat!

Deși îi știm numele ministresei, nu putem să-l facem public. Sursa noastră, atât de bună, ar fi descoperită. Iar Infractorul de la Teleorman continuă s-o caute...

Dragnea e disperat și bulversat de câtă amploare a luat scandalul. Și, mai ales, de faptul că Grindeanu a ieșit pe față să-l confirme. Până miercuri se anunță noi dezvăluiri.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!