SCANDAL în miez de noapte la PSD! O ministresă l-a amenințat pe Dragnea că-l denunță la DNA dacă o să-i folosească demisia în alb!

SCANDAL în miez de noapte la PSD! O ministresă l-a amenințat pe Dragnea că-l denunță la DNA dacă o să-i folosească demisia în alb!

Scandal în miez de noapte la PSD! O ministresă l-a amenințat pe Dragnea că-l denunță la DNA dacă o să-i folosească demisia în alb! Și ministresa nu este Olguța Vasilescu! Lucrurile par a-i scăpa de sub control lui Dragnea.

A fost tensiune mare la sediul din Kiseleff, unde se centralizau rezultatele alegerilor locale parțiale, duminică seara târziu! Unde Grindeanu n-a ajuns. Însă surse bine poziționate spun că Grindeanu l-a întrebat la telefon pe Dragnea, sâmbătă seara, de ce se mai țin ședințe în Kiseleff dacă deciziile legate de guvern se iau în sediul din Băneasa!!! La sediul din Băneasa, dacă ați uitat, se află centrul de monitorizare condus de Darius Vâlcov. Aceleași surse mai spun că Dragnea a ajuns să nu mai suporte pronunțarea numelui ministrului de finanțe, Viorel Ștefan. Dealtfel, duminică, într-o intervenție la RTV, când moderatoarea i-a pus o întrebare legată de Viorel Ștefan, Dragnea s-a înecat!

Deși îi știm numele ministresei, nu putem să-l facem public. Sursa noastră, atât de bună, ar fi descoperită. Iar Infractorul de la Teleorman continuă s-o caute...

Dragnea e disperat și bulversat de câtă amploare a luat scandalul. Și, mai ales, de faptul că Grindeanu a ieșit pe față să-l confirme. Până miercuri se anunță noi dezvăluiri.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Două femei, una frumoasă, una...

2 Așa o fi?

3 Care sunt cele două trasee pe unde ar intra Rusia în România în cazul unei invazii terestre / Ce spune raportul …

4 De citit! / Valentin Naumescu: Rusia va pierde războiul din Ucraina

5 Hopa! Ciolacu, reacție isterică după declarațiile lui Rareș Bogdan! Vrea să acopere scandalul cu pesedistul de…