SCANDAL în miez de noapte la PSD! O ministresă l-a amenințat pe Dragnea că-l denunță la DNA dacă o să-i folosească demisia în alb!

SCANDAL în miez de noapte la PSD! O ministresă l-a amenințat pe Dragnea că-l denunță la DNA dacă o să-i folosească demisia în alb!

Scandal în miez de noapte la PSD! O ministresă l-a amenințat pe Dragnea că-l denunță la DNA dacă o să-i folosească demisia în alb! Și ministresa nu este Olguța Vasilescu! Lucrurile par a-i scăpa de sub control lui Dragnea.

A fost tensiune mare la sediul din Kiseleff, unde se centralizau rezultatele alegerilor locale parțiale, duminică seara târziu! Unde Grindeanu n-a ajuns. Însă surse bine poziționate spun că Grindeanu l-a întrebat la telefon pe Dragnea, sâmbătă seara, de ce se mai țin ședințe în Kiseleff dacă deciziile legate de guvern se iau în sediul din Băneasa!!! La sediul din Băneasa, dacă ați uitat, se află centrul de monitorizare condus de Darius Vâlcov. Aceleași surse mai spun că Dragnea a ajuns să nu mai suporte pronunțarea numelui ministrului de finanțe, Viorel Ștefan. Dealtfel, duminică, într-o intervenție la RTV, când moderatoarea i-a pus o întrebare legată de Viorel Ștefan, Dragnea s-a înecat!

Deși îi știm numele ministresei, nu putem să-l facem public. Sursa noastră, atât de bună, ar fi descoperită. Iar Infractorul de la Teleorman continuă s-o caute...

Dragnea e disperat și bulversat de câtă amploare a luat scandalul. Și, mai ales, de faptul că Grindeanu a ieșit pe față să-l confirme. Până miercuri se anunță noi dezvăluiri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…