SCANDAL la MAI! Polițiștii au făcut public salariul sclavei lui Dragnea!

SCANDAL la MAI! Polițiștii au făcut public salariul sclavei lui Dragnea!

Revolta poliţiştilor împotriva lui Carmen Dan, căreia i-au făcut public salariul. „Doamna ministru, ne credeţi tâmpiţi?!“

Reprezentanţii poliţiştilor din Craiova îşi acuză şefa că se foloseşte de numele lor şi de moartea unui coleg pentru a-şi face campanie. Scandalul a izbucnit după ce Carmen Dan l-a acuzat pe preşedintele ţării că a trimis legea care permite poliţiştilor folosirea dispozitivelor cu electroşocuri pe masa CCR, relatează  Adevărul .

Poliţiştii o acuză de ipocrizie pe Carmen Dan în legătură cu legea car... Preşedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constituţională a României luni, 7 ianuarie, în legătură cu Legea pentru modificarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice care permite poliţiştilor să folosească dispozitive cu electroşocuri. Şeful statului şi-a argumentat decizia spunând că proiectul a fost adoptat fără avizul CSAT.

"Atât poate… din frustrare, din disperare, din ambiţie bolnăvicioasă", a fost reacţia ministrului de Interne Carmen Dan. Aceasta l-a acuzat pe preşedintele statului, într-o postare pe contul său Facebook, că politizează activitatea poliţiştilor şi atacă o lege care nu face altceva decât să-i protejeze pe poliţişti şi să ajute la siguranţa naţională. Pentru a-şi susţine afirmaţiile, Carmen Dan l-a adus în discuţie şi pe poliţistul Sorin Vezeteu, mort în misiune.

În plus, ministrul de interne a spus că se aşteaptă ca sindicatele poliţiştilor "să reacţioneze la această blocare a demersului legislativ", întrucât şi ele au fost implicate în acest proiect.

Reacţiile au apărut. Unele sindicate l-au acuzat pe preşedintele ţării că nu înţelege importanţa acestei legi, dar altele au atacat-o dur chiar pe Carmen Dan. De exemplu, reprezentanţii Sindicatului Poliţiştilor "Mihai Viteazul" din Craiova i-au transmis şefei de la Interne să nu îndrăznească să afirme că are grijă de poliţişti atâta timp cât aceştia au ajuns "în pragul disperării". "Poliţiştii nu mai au linişte şi nu mai pot să doarmă, cautând soluţii magice de supravieţuire în 2019 cu salariul din 2009", au spus sindicaliştii, calculând care va fi salariul ministrului Carmen Dan în noul an, de la 1 ianuarie: aproape 25.000 de lei lunar.

Sindicatul Poliţiştilor "Mihai Viteazul" Craiova - mesajul integral publicat pe Facebook

""DOAMNA MINISTRU, CHIAR NE CREDEŢI TÂMPIŢI?!" Chiar credeţi că mai puteţi să impresionaţi vreun poliţist, folosindu-vă de numele colegului nostru EROU SORIN VEZETEU, care a plătit cu propria viaţă incompetenţa voastră??? Dumneavoastră #MAI aveţi curajul şi tupeul să vorbiţi de implicare şi preocupare, pentru binele şi bunăstarea poliţiştilor români, atâta timp cât aceştia au ajuns pur şi simplu în pragul disperării, "cerşetori" în propria ţară, pentru drepturile lor #LEGALE???

Nu vă mai obosiţi doamnă, pentru că am văzut şi ne-am convins cu toţii, în ultimii ani, câtă "bună-credinţă", "grijă" şi "dragoste neţărmurită" ne-ati purtat, preocupată fiind să emiteţi ORDINE SECRETE care să împiedice angajaţii M.A.I. să intre pe noua grilă de salarizare şi astfel să beneficieze şi ei, ca ceilalţi bugetari, de prevederile Legii - cadru de salarizare nr. 153/2017 (vom reveni cu detalii)!

Aţi fost foarte preocupată într-adevăr şi v-aţi zbătut mult pentru binele sistemului de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională , rezultatul muncii fiind vizibil în fluturaşul dumneavoastră de salariu de la 01.01.2019: 2.350 X 10,5 = 24.675 lei (!!!) Bine măcar că preocuparea la care faceţi trimitere vă face să vă simţiţi împlinită, satisfăcută şi să aveţi un somn liniştit...

P.S. Poliţiştii nu mai au linişte şi nu mai pot să doarmă, cautând soluţii magice de supravieţuire în 2019....cu salariul din 2009...".



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria