SCANDAL și DERUTĂ în PSD! Dragnea și Pieleanu au dat în teritoriu date FALSE despre prezența la vot! Lider PSD: Nouă ne-au spus că nu vin mai mult de 32% la vot, și-n județ e revoluție!

SCANDAL și DERUTĂ în PSD! Dragnea și Pieleanu au dat în teritoriu date FALSE despre prezența la vot! Lider PSD: Nouă ne-au spus că nu vin mai mult de 32% la vot, și-n județ e revoluție!

SCANDAL și DERUTĂ în PSD! Dragnea și Pieleanu au dat în teritoriu date FALSE despre prezența la vot! Lider PSD: Nouă ne-au spus că nu vin mai mult de 32% la vot, și-n județ e revoluție!

E scandal cât casa în PSD! Liderii din teritoriu au aflat cifrele din sondajele celorlalte partide și au luat foc! Nu din cauza procentelor la vot, ci din pricina estimărilor privind prezența la vot! Ori lor, până săptămâna trecută, li s-a spus, din Kiseleff, că nu vor veni mai mult de 32% la vot! Disidenții sună la Dăncilă, ceilalți, la Dragnea și Codrin Ștefănescu. Un lider județean din zona de sud a Moldovei a declarat pentru Comisarul.ro că situația este pe cale să scape de sub control, că este greu de estimat ce se va întâmpla duminică la vot: „Nouă ne-au spus că nu vin mai mult de 32% la vot, și-n județ e revoluție!”

Conform ultimelor sondaje publicate miercuri, rata de participare la scrutinul de duminică ar putea depăși 41%. Iar previziunile sunt de creștere a ratei de participare peste cea înregistrată la alegerile parlamentare din 2016, când aproape un milion de români care votaseră la locale au stat acasă.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…