Scarlett Johansson va face parte din distribuţia viitorului film al lui Wes Anderson

Scarlett Johansson va face parte din distribuţia viitorului film al lui Wes Anderson

Scarlett Johansson, nominalizată la Oscar pentru rolurile din ''Marriage Story'' şi ''Jojo Rabbit'', s-a alăturat unei pleiade de nume sonore care va face parte din distribuţia viitorului proiect al regizorului Wes Anderson, o nouă incursiune impecabilă şi intensă în cinemaul de autor, relatează luni revista de specialitate Variety.

Johansson se va alătura unui distribuţii care include deja unele dintre numele preferate ale lui Anderson - Adrien Brody, Jason Schwartzman, Tilda Swinton şi Bill Murray -, precum şi debutaţi în universul cunoscutului regizor, cum ar fi Margot Robbie şi Tom Hanks.

Johansson a mai colaborat cu Anderson la ''Isle of Dogs'', un film de animaţie stop-motion, dar este prima apariţie a actriţei într-o producţie live-action a regizorului.

Filmul nu are încă un titlu.

Johansson a dat recent în judecată Disney pentru încălcarea contractului după ce compania a ales să lanseze ''Black Widow'' în mod simultan atât în cinematografe, cât şi pe platforma Disney Plus, unde fanii au putut închiria filmul contra sumei de 30 de dolari. Actriţa susţine că strategia a dus la scăderea încasărilor din bilete, aducându-i un prejudiciu de 50 de milioane de dolari. Disney a contraargumentat că, potrivit contractului, lansarea trebuia să fie mai largă, nu o lansarea exclusivă în cinematografe - obligaţie pe care compania susţine că a îndeplinit-o.

Scarlett Johansson este cunoscută pentru rolurile din filme precum ''Lost in Translation'', ''The Prestige'', ''Match Point'', ''Under the Skin'' şi ''Ghost World''. Actriţa a fost de asemenea recompensată cu un trofeu Tony pentru interpretarea sa din ''A View From the Bridge''.

Cel mai recent film al lui Anderson, ''The French Dispatch'', a avut premiera în cadrul Festivalului de Film de la Cannes de anul acesta şi a fost întâmpinat de cronici favorabile. Va fi lansat pe ecrane în toamnă şi ar putea fi un candidat la premiile din acest sezon.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”