Schimbare majoră la „Survivor România“: Ce se întâmplă de azi cu concurenții

Schimbare majoră la „Survivor România“: Ce se întâmplă de azi cu concurenții

Pe 1 Mai, competiția atinge o nouă „bornă“ în reality show-ul de la Pro TV și intră în cea mai dură etapă.

Doar opt concurenți au mai rămas în cursă la „Survivor România“ FOTO Pro TV

Prima etapă a unei noi săptămâni din cea mai dură competiție din lume marchează trecerea a patru luni de când concurenții au acceptat provocarea „Survivor România“. Au mai rămas doar opt membri în tribul Taino și pentru ei a venit vremea să ajungă într-o nouă etapă a show-ului, poate cea mai dură de până la acest moment.

După ce săptămâna trecută Bianca Patrichi a plecat acasă în urma voturilor telespectatorilor, cei rămași în tabără vor avea primele discuții. „Consiliul a fost cu final fericit pentru mine“, va recunoaște Robert, cel care a avut colanul de Imunitate și a putut conduce strategia de nominalizare. De cealaltă parte, Ștefania și Carmen resimt lipsa fostei lor coechipiere și observă cu teamă că „e foarte ciudat cât de repede se întâmplă totul“.

Într-un trib în care oamenii s-au împărțit în două mici tabere, se pare că există și o voce a unității în persoana lui Dan Ursa. „ Cei care simt tensiuni, poate ar trebui să scoată degetele din priză“, le va spune acestora colegilor în timpul unor noi discuții aprinse între cei rămași.

Indiferent de tensiuni, discuții sau strategii, la Jocul de Recompensă, toți opt vor avea parte de o surpriză imensă când Daniel Pavel le va da o veste capitală: „Astăzi aflați că echipele nu mai există. Veți juca, pur și simplu, la Individuale. Veți juca în sistem de eliminare până ajunge doar unul“.

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului FOTO Pro TV

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului FOTO Pro TV

Cum se vor schimba jocurile și cine va reuși să-și găsească puterea de a merge până la capăt? Care va fi primul concurent care va câștiga o recompensă extrem de importantă, la finalul unui joc lung și solicitant? Întrebările își vor găsi răspuns în ediția din această seară a show-ului „Survivor România“, difuzat la Pro TV, de la 20.30. Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe Voyo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro