Sclavii statului. Mai rău, suntem sclavii lui Dragnea, Tăriceanu și grupului infracțional organizat!

Sclavii statului. Mai rău, suntem sclavii lui Dragnea, Tăriceanu și grupului infracțional organizat!

Reportaje-Live : Sclavii statului. Mai rău, suntem sclavii lui Dragnea, Tăriceanu și grupului infracțional organizat!

Poate parea ciudat ce o sa cititi acum dar fiecare zi care trece este o zi pierduta pentru noi. Fiecare zi in care platim impozite acestui grup mafiot este o zi in care acceptam ca vom fi furati din nou.

Se incheie o saptamana in care ati muncit cinstit, v-ati stresat, v-a fost greu. Poate nu ati petrecut suficient timp cu copiii sau familia, poate ati fost pe drumuri, poate va indepartati de prieteni pentru ca munciti prea mult. Poate ati facut sacrificii pentru a va atinge un obiectiv.

Am o veste proasta. Sunteti sclavi! Sunteti sclavii statului si nici macar nu va dati seama.

Putini dintre voi constientizeaza ca din banii castigati saptamana aceasta, peste 70% se intorc la stat.

Nu, nu este o exagerare. Aproape 50% sunt taxele pe munca, urmeaza TVA-ul, mai puneti si faptul ca peste 60% din pretul benzinei sunt accize, mai aveti si impozite si uite cum, de fapt, ramaneti cu sub 30% din munca voastra. 
Dar am o veste si mai proasta. Platiti cel mai mare impozit din istoria ultimilor 2000 de ani pe munca voastra. Pana si turcii practicau zeciuiala iar voi platiti fara sa va intrebati sapte-zeciuiala.

De fapt nu sunteti sclavi. Sunteti mai rau ca sclavii. Macar sclavii aveau siguranta unei mese si a unui loc de dormit. Din pacate, multi romani, desi muncesc din greu, nu au nici o garantie ca isi pot asigura un trai decent sau un acoperis deasupra capului.

Cel mai trist lucru este insa ca sunteti sclavii lui Dragnea, Tariceanu si a unui grup infractional organizat. Si daca tot platiti peste 70% din tot ce castigati statului este bine sa stiti ca mai mult de jumatate din banii platiti sunt furati ca in codru de un sistem format din mii de firme construit de ani de zile de aceeasi mafie transpartinica care se roteste la putere de 30 de ani.

Munca voastra le face lor viata frumoasa.

Munca voastra plateste case in Brazilia, resorturi de lux in Madagascar, vilele impresionante ale unor indivizi care au trait toata viata dintr-un salariu dar mai ales umfla conturi in destinatii exotice. Miliarde si miliarde de euro.

Ei sunt stapanii vostri! Pentru ei ati muncit cel putin 2 zile saptamana asta. Si nu doar saptamana asta. Faceti asta de 30 de ani fara sa va puneti intrebari.

Fiecare euro platit statului mafiot hraneste un crocodil. Este crocodilul pe care il hraniti de atatia ani sperand ca veti fi ultimii pe care ii va manca.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu