Scrisoarea lui Godină către Moş Crăciun: „Cu speranţa că nu vei reveni la Moş Gerilă, te rog să îi faci pe români mult mai greu de prostit”

Scrisoarea lui Godină către Moş Crăciun: „Cu speranţa că nu vei reveni la Moş Gerilă, te rog să îi faci pe români mult mai greu de prostit”

Scrisoarea lui Godină către Moş Crăciun: „Cu speranţa că nu vei reveni la Moş Gerilă, te rog să îi faci pe români mult mai greu de prostit”. Poliţistul braşovean Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare către Moş Crăciun, cu un mesaj politic, care se încheie cu rugămintea de a-i „face pe români mult mai greu de prostit“.

„Dragă Moş Crăciun,

Poate ţi se pare ciudat că la vârsta mea îţi mai trimit scrisori, dar ştiu pe unul chiar mai în vârstă decât mine care i-a trimis o scrisoare lui Trump(N.R.: aluzie la Pleșoianu) cu speranţa că o va citi, deci sper şi eu că această scrisoare va ajunge la tine, o vei citi şi îmi vei îndeplini dorinţa.

Îmi doresc ca românii de rând să nu mai fie atât de uşor de manipulat. Să îşi pună mereu întrebări şi să nu caute răspunsurile la "formatori de opinie". Unii spun că şi eu aş fi "formator de opinie", dat fiind faptul că sunt urmărit de vreo 400 de mii de oameni. Eu mi-aş dori ca fiecare să îşi facă propria opinie, dar dacă totuşi formez părerea cuiva, aş vrea ca de fiecare dată când scriu ceva, acel cineva să se întrebe: «Ce interes are Godină în problema asta? Ce urmăreşte?»

La fel ar trebui să facă şi atunci când se uită la anumite televiziuni. Acolo răspunsul ar veni mult mai repede şi ar fi evident. Cam ce interes poate avea o televiziune care are invitaţi cercetaţi penal, condamnaţi chiar, prezentatori cu limbaj de mahala şi oameni plini de dosare penale? Acum serios, cât de îngrămădit trebuie să fii ca, măcar pentru o secundă, să crezi că oamenii ăia vor să îţi spună adevărul? Aşa că, Moş Crăciun, cu speranţa că nu vei reveni la Moş Gerilă, te rog să îi faci pe români mult mai greu de prostit.“ - scrie Marian Godină pe Facebook.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Ce scrie fata lui Putin în online despre războiul din Ucraina când crede că lumea nu știe cine e