Scurse din dulap/Cică tonomatul Ciutacu bea până cam face pișu pe el

Scurse din dulap/Cică tonomatul Ciutacu bea până cam face pișu pe el

Cică tonomatul Ciutacu bea până cam face pișu pe el. O spune fugarul Rizea, cu care tonomatul este într-o râcă obositoare după ce fostul deputat i-a tot scos pe tarabă tot felul de amintiri jenante:

Ce scrie Rizea pe Facebook:

„Raspuns pentru pungasul betivan Victor Ciutacu

Zilele trecute mi-a ajuns la ureche faptul ca pungasul betivan Victor Ciutacu a ajuns sa dea interviuri pe facebook pentru ca nimeni de la vreo alta televiziune nu-l mai baga in seama!
Intr-un astfel de interviu "tonomatul" Ciutacu ma jigneste in limbajul sau uzual de mahala, pe motiv dragi prieteni ca eu v-as fi mintit in privinta lui spunand ca bea vin rosu, cand el de fapt se imbata doar cu vin alb !

Mai Ciutacule eu am povestit despre acea masa de la Monaco unde din politete a trebuit sa degusti si tu acel vin rosu foarte scump, ca doar erai invitatul lui Dobrescu, "sponsorul" tau!
De aceea remarca ta ca eu as fi mintit e de tot rasul, in conditiile in care toti romanii te-au vazut ca in toate filmarile video sau fotografice, esti surprins mereu cu paharul de sprit in mana!

Asa ca Ciutacule, eu nu mint niciodata in ceea ce te priveste iar dovezile le poate vedea oricine pe pagina de facebook sau pe contul de Youtube: Spovedania lui Rizea".

Va dati seama stimati romani, la ce nivel a putut sa coboare acest Victor Ciutacu, cel care practic recunoaste public faptul ca este un betiv notoriu dar de vin alb si nu de vin rosu ?

Dar daca vad ca tot nu poti sa dormi din cauza dezvaluirilor din "Spovedania lui Rizea", si pentru ca observ ca incepe sa te lase memoria, o sa ti-o reinprospatez aducandu-ti aminte de cina prelungita in miez de noapte pe care ai avut-o intr-o seara de iulie 2010 la restaurantul "Avenue 31" din Monte Carlo, de pe Avenue Princesse Grace Nr. 31, unde in compania lui Elan Schwartzenberg si Codrut Manta (pe care tuturor ziceai ca nu-l cunosti), te-ai imbatat atat de rau incat nu ai mai apucat sa ajungi la scarile care duceau spre toaleta situata la primul nivel si rusinica mare, ti-ai udat pantalonii!

Pai e frumos mai Ciutacule, sa bei pana nu mai stii si sa faci pe tine ?
Asa ca, sfatul meu, ia-o mai usor cu "pianul pe scari" cand dai interviuri si nu-i mai minti pe romani, ca toti s-au convins ce hram porti si ce hahalera esti !”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...