Scutaru: Declaraţiile Victoriei Nuland sunt o palmă pentru Victor Ponta şi corupţia din PSD

Scutaru: Declaraţiile Victoriei Nuland sunt o palmă pentru Victor Ponta şi corupţia din PSD

Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, George Scutaru, afirmă că declaraţiile "deosebit de dure" ale subsecretarului de Stat american pentru Afaceri Euroasiatice, Victoria Nuland, referitoare la comportamentul unor lideri din Europa Centrală reprezintă o palmă dată guvernării Ponta.

"Declaraţiile deosebit de dure ale doamnei Victoria Nuland, Asistent al Secretarului de Stat pentru Eurasia, referitoare la comportamentul unor lideri din Europa Centrală, care promovează atacurile la adresa societăţii civile, ştirbesc independenţa presei, ignoră Parlamentul şi încurajează corupţia, reprezintă o palmă dată guvernării Ponta. Iată că la o săptămână de la întâlnirea pe care liderul PSD a avut-o cu Victoria Nuland la New York, vizita din SUA fiind prezentată de propaganda lui Ponta drept un mare succes al noului ,«geniu din Carpaţi», premierul Ponta primeşte o adevărată palmă de la înaltul demnitar american", se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit lui Scutaru, guvernarea prin ordonanţe de urgentă şi ignorarea Parlamentului, dar mai ales protejarea corupţilor din propriul partid, sunt adevăratele realizări ale lui Victor Ponta , din cauza căruia imaginea României are de suferit pe plan internaţional.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?