Se confirmă! Dragnea îl schimbă pe Grindeanu cu Sevil Shhaideh! Cu orice preț, spun surse din PSD!

Se confirmă! Dragnea îl schimbă pe Grindeanu cu Sevil Shhaideh! Cu orice preț, spun surse din PSD!

Se confirmă! Dragnea îl schimbă pe Grindeanu cu Sevil Shhaideh! Cu orice preț, spun surse din PSD! Este război total între gașca de penali controlată de Liviu Dragnea și premierul-marionetă Grindeanu! Toate sursele din anturajul celor două tabere confirmă „retragerea ambasadelor” și încetarea comunicării. Cel mai fierbinte moment s-a consumat duminica trecută la meciul de rugby, când Dragnea i-a spus cuvinte foarte grele lui Grindeanu și l-a anunțat oficial că îl va schimba. Mai mult, că îl va umili. Infractorul de la Teleorman i-a reproșat păpușii de la Timișoara că l-a trădat și că așa ceva nu se face. Că putea discuta „cinstit” cu el toate problemele apărute și că nu trebuia, în niciun fel să facă ce-a făcut, adică să se adăpostească la „ceilalți”. Cine sunt ceilalți? Ceilalți sunt obsesia maladivă a PSD: Sistemul.

Sevil Shhaideh, omul de încredere al infractorului și al Găștii

Sevil Shhaideh va fi propunerea de prim-ministru cu care PSD va merge la Cotroceni. Este considerată cea mai de încredere persoană din anturajul Găștii. Chiar și în eventualitatea unei așteptate condamnări a Infractorului la o pedeapsă cu executare. Se pare că planul lor este ca Sevil Shhaideh să țină scaunul cald până la întoarcerea lui Dragnea din arest. Calculele lor indică un interval de un an, un an și două luni pe care Dragnea l-ar putea petrece după gratii. Asta este varianta pesimistă. Sursele noastre vorbesc și despre faptul că Dragnea are „niște lucruri pe care le știe doar el”. Adică și-ar fi găsit deja o cheiță la niște magistrați. Cică mulți ar face legătura între o anumită numire pe un post în SUA și aceste zvonuri. Și că o persoană înrudită cu Dragnea... Dar ne oprim că dăm în alte lucruri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Trupele ucrainene au spart prima linie de apărare a rușilor, care se retrag prin propriile câmpuri minate

2 VIDEO Asta chiar trebuie văzută...

3 Mister total / Unde a „dispărut” USS Gerald R. Ford, cel mai mare portavion militar din lume?

4 Cum te afectează fizic și psihic lipsa sexului / Semne care îți arată că trebuie să faci sex mai des

5 Orașul subteran misterios în care pot locui 20.000 de oameni. Magnifica așezare, descoperită de un bărbat care își renova casa