Sebastian Burduja, ales președinte al Platformei Acțiunea Civică a Tinerilor

Sebastian Burduja, ales președinte al Platformei Acțiunea Civică a Tinerilor

Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT) și-a ales conducerea, președintele acestei organizații fiind Sebastian Burduja, informează un comunicat de presă remis, joi, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, Adunarea Generală a PACT, care a avut loc pe 25 iunie, a ales o structură de conducere constând în președinte, prim-vicepreședinte, secretar general, trezorier și 11 vicepreședinți — câte unul pentru fiecare regiune de dezvoltare a României, respectiv trei pentru diaspora.

"Le mulțumesc tuturor pactiștilor pentru încredere și pentru sprijin. Mandatul pe care l-ați acordat — mie și colegilor din Biroul Politic Național — înseamnă un vot de încredere pentru ceea ce PACT a reușit până acum și pentru ceea ce și-a propus pe mai departe: misiunea transformării României și recuperarea distanței față de media europeană, într-o singură generație. Acest grup a demonstrat că poate schimba mentalități și poate recâștiga speranțele cetățenilor, mai ales în România profundă. Suntem o familie unită și împreună vom reuși", a declarat Burduja.

După cum precizează comunicatul PACT, formațiunea are o orientare politică de centru și militează pentru responsabilizarea și implicarea cetățenilor în formularea și punerea în practică a soluțiilor de dezvoltare, într-un cadru de dialog pragmatic și axat pe nevoile comunității.

Proiectul de țară asumat este atingerea într-o generație a nivelului mediei UE pentru toți indicatorii fundamentali de dezvoltare.

AGERPRES/(AS — autor: Cătălin Alexandru, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”