Sebastian Ghiță o desființează pe Kovesi: Nici măcar o șpagă nu știe să ia!

Sebastian Ghiță o desființează pe Kovesi: Nici măcar o șpagă nu știe să ia!

Desi foarte multi romani o considera pe Laura Codruta Kovesi a fi o profesionista in domeniul ei, iata ca celebrul Sebastian Ghita este pe cale sa demonteze acest mit cu dezvaluirile sale!, scrie  Ponturifierbinti.com .

Cosiderat a fi cel mai bun politician dintre mafioti si cel mai bun mafiot dintre politicieni, fostul parlamentar fara mandat a dat un interviu de…. pomina:

„Stiu ca multi oameni cinstiti din Romania ma privesc ca pe un infractor, dar va asigur ca sunt destui fraieri care ma vad ca pe un erou, ceea ce mi se pare absolut fantastic! Imi vine sa plang cand stiu ca nu mai pot reveni prea curand in aceasta tara absolut minunata…

Dar nu despre fraieri si prosti vreau sa vorbesc acum ci despre Codruta Kovesi, despre care am date sigure ca a bagat la puscarie zeci de corupti nevinovati, un adevarat monstru, o noua Ioana d`Arc a zilelor noastre…

Va dati seama unde am ajuns? In loc sa progresam, ne intoarcem in timp la statul politienesc sau mai rau, in Evul Mediu!

Pai ce, suntem pe vremea lui Vlad Tepes? Nu mai poti sa furi, nu mai poti sa dai un tun, sa faci o invarteala, ca gata, ajungi la puscarie? Intelegeti ce vreau sa spun?

Si cine e in spatele acestei ofensive? Tocmai Laura Codruta Kovesi, o persoana atat de incompetenta intr-ale coruptiei incat nici macar o spaga nu stie sa ia. Va asigur ca stiu ce vorbesc!

Daca nu ma credeti puteti sa-i intrebati si pe altii, de exemplu pe Dan Voiculescu, Relu Fenechiu, Adrian Nastase sau Elena Udrea, cu totii oameni cinstiti si corecti, la fel ca mine. ”

A declarat Sebastian Ghita, special pentru telespectatorii Antenei 3.

NOTĂ: Acest material este un PAMFLET.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia