Secretarul general al Guvernului, mesaj pe Facebook: „Toate paturile ATI sunt ocupate”. După două ore și-a modificat postarea

Secretarul general al Guvernului, mesaj pe Facebook: „Toate paturile ATI sunt ocupate”. După două ore și-a modificat postarea

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a afirmat marți, într-o postare pe Facebook în care a luat apărarea restricțiilor impuse la nivel național, că „toate paturile de la ATI sunt ocupate”. El a revenit după aproximativ două ore asupra mesajului și a modificat doar acel pasaj: „paturile ATI se ocupă din ce în ce mai repede”.

În mesajul său, secretarul general al Guvernului a luat apărarea măsurilor anunțate de autorități, care, chiar dacă sunt „aparent nepopulare sunt luate din respect pentru viața medicilor și a oamenilor”.

Secretarul general a vorbit despre starea sistemului medical, pe care l-a caracterizat, „să zicem blând, deficitar”.

„Toate paturile ATI sunt ocupate, medicii sunt obosiți, personalul medical este epuizat. Nu vrem să ajungem în situații disperate, de aceea Guvernul alege să salveze vieți în detrimentul populismului ieftin”, a scris secretarul general.

După mai bine de două ore, el a revenit asupra mesajului și a modificat doar enunțul „Toate paturile ATI sunt ocupate”, care a devenit „Paturile ATI se ocupă din ce în ce mai repede”. Restul mesajului este neschimbat:

„Paturile ATI se ocupă din ce în ce mai repede, medicii sunt obosiți, personalul medical este epuizat. Nu vrem să ajungem în situații disperate, de aceea Guvernul alege să salveze vieți în detrimentul populismului ieftin”.

 

antonel original Mesajul inițial al secretarului general al Guvernului. Sursă foto: Facebook antonel edit Mesajul editat al secretarului general al Guvernului. Sursă foto: Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”