Șef de poliție din SUA: „Moarte tuturor democraților marxiști. Să nu existe supraviețuitori”

Șef de poliție din SUA: „Moarte tuturor democraților marxiști. Să nu existe supraviețuitori”

Un șef de poliție din statul american Arkansas a demisionat, sâmbătă, după ce postări ale acestuia de pe o rețea socială în care instiga la violență împotrivă democraților au fost descoperite, relatează  The Guardian . Postările au fost făcute pe Parler, o rețea socială a susținătorilor dreptei din SUA.

Una dintre postările lui Lang Holland prelua acuzațiile de fraudă fără temei și lipsite de dovezi ale lui Donald Trump cu privire la alegerile prezidențiale din 2020. „Moarte tuturor democraților marxiști”, a scris el.

Holland, care a condus departamentul de poliție din Marshall, Arkansas, a mai scris: „Nu luați niciun prizonier. Să nu existe supraviețuitori. Aruncați cu apă pe ei în restaurante, aruncați-i de pe trotuar. Nu îi lăsați să uite că sunt trădători și că nu au niciun drept să trăiască în această republică după ce au făcut”.

Guvernatorul republican al statului, care a votat cu Donald Trump într-o proporție covârșitoare, spune că astfel de postări sunt periculoase.

Între timp, susținătorii lui Donald Trump, înarmați până în dinți, au ieșit în stradă în orașul Atlanta, în statul american Georgia, în contextul cursei prezidențiale extrem de strânse în acest stat. Joe Biden menține un avantaj de aproximativ 10.000 de voturi în acest stat, însă autoritățile au anunțat că va avea loc o renumărare a voturilor pentru că diferența este de sub 0,5%.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...