Şeful Poliţiei municipiului Tulcea, confirmat cu noul coronavirus

Şeful Poliţiei municipiului Tulcea, confirmat cu noul coronavirus

Şeful Poliţiei municipiului Tulcea, Cristian Lădaru, a fost confirmat, vineri, cu noul coronavirus şi este al şaselea angajat al unei instituţii tulcene din subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) confirmat în ultimele zile şi al doilea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Informaţia referitoare la infectarea şefului poliţiei municipale a fost confirmată oficial de reprezentantul IPJ, Irina Manolache.

"În acest moment se desfăşoară o anchetă epidemiologică care va stabili toate aspectele", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ, Irina Manolache.

În ultimele zile, alte patru persoane din alte două instituţii tulcene aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Poliţia de Frontieră, au fost internate în spitalul tulcean, după ce testele pentru noul coronavirus au fost pozitive.

Cele trei instituţii ale Ministerului Afacerilor Interne au dezinfectat sediile şi mijloacele de intervenţie, în unele situaţii, şi dispun de echipamente de protecţie pentru intervenţii în cazurile de infecţie cu noul coronavirus, potrivit prefectului judeţului Tulcea, Alexandru Iordan.

Datele făcute publice vineri de autorităţile tulcene arată că 78 de persoane din judeţ au fost confirmate ca fiind purtătoare ale noului coronavirus. Dintre acestea, o persoană a murit, 35 au fost declarate vindecate, iar celelalte se află internate la spitale din Tulcea şi Constanţa. AGERPRES / (AS - autor: Luisiana Bîgea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...