Selecționerul naționalei feminine, Tomas Ryde, și-a prelungit contractul cu Federația Română de Handbal

Selecționerul naționalei feminine, Tomas Ryde, și-a prelungit contractul cu Federația Română de Handbal

Selecționerul echipei naționale de handbal feminin, suedezul Tomas Ryde, și-a prelungit contractul cu Federația Română de Handbal până la finalul acestui an, a anunțat, joi, într-o conferință de presă, președintele FRH, Alexandru Dedu.

'Am semnat prelungirea contractului cu domnul Tomas Ryde, un lucru foarte important pentru Federația Română de Handbal. Contractul era până la finalul Jocurilor Olimpice. Acum este valabil până la finalul anului, cu posibilitate de prelungire până în 31 decembrie 2017', a spus Dedu.

La rândul său, selecționerul Tomas Ryde a declarat că vrea să continue drumul început în urmă cu un an la conducerea reprezentativei României. ''Sunt fericit că vom continua împreună. Am obținut multe rezultate, dar am și învățat multe. Vreau să continuăm acest drum început în urmă cu un an', a afirmat Ryde.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Federația Română de Handbal a anunțat lansarea magazinului online prin intermediul căruia suporterii vor putea achiziționa diverse produse cu însemnele echipelor naționale. 'Lumea a început să vorbească foarte mult despre handbal, iar fanii doresc produse pentru a se identifica cu rezultatele noastre. Așa că acum dăm drumul la un magazin online cu produse cu însemnele noastre, iar în curând aici vom comercializa și echipamente originale sau replici', a afirmat Alexandru Dedu.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria