Semne ale dezastrului! Guvernul PSD închide definitiv un spital din Timiș și renunță la transformarea lui în cămin de bătrâni

Semne ale dezastrului! Guvernul PSD închide definitiv un spital din Timiș și renunță la transformarea lui în cămin de bătrâni

Semne ale dezastrului! Guvernul PSD închide definitiv un spital din Timiș și renunță la transformarea lui în cămin de bătrâni, scrie  G4Media.ro .
 
Guvernul PSD a pregătit o hotărâre prin care va desființa definitiv spitalul din localitatea timișeană Ciacova, potrivit unui proiect pus în dezbatere publică de Ministerul Dezvoltării. Mai mult, guvernul renunță și la intenția anterioară de a transforma fostul centru de sănătate într-un azi de bătrâni.

Decizia PSD vine pe fondul lipsei cronice a investițiilor în sănătate, în ciuda nenumăratelor promisiuni din ultimii trei ani.

 Proiectul de hotărâre de guvern arată că toată baza materială a spitalului din Ciacova va fi transferată către spitalul din localitatea Deta.

De asemenea, proiectul prevede radierea unității din Ciacova de pe lista viitoarelor investiții în programul de construire a unei rețele naționale de cămine pentru persoanele vârstinice. Lista fusese aprobată în 2011, tot printr-o hotărâre de guvern.

Presa locală a scris în 2018 că în locul spitalului de stat din Ciacova, desființat de PSD, va apărea un spital privat.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro