SENZAȚIONAL! Dovada că România are încă oameni mai inteligenți ca rușii! Replica rectorului din Suceava dată ambasadorului rus este genială!

SENZAȚIONAL! Dovada că România are încă oameni mai inteligenți ca rușii! Replica rectorului din Suceava dată ambasadorului rus este genială!

Dovada că România are încă oameni mai inteligenți ca rușii! Replica rectorului din Suceava dată ambasadorului rus este genială! Ambasadorul Rusiei a declarat la Suceava că armata rusă nu intervine în estul Ucrainei: Când am intervenit în Abhazia, din greșeală am ajuns până la Tbilisi. Rectorul USV i-a răspuns: Ar trebui să cooperăm în cercetare și să îmbunătățim sistemul de frânare al tancurilor rusești.

 Ambasadorul Federației Ruse, Valery Kuzmin, a declarat, joi, la un seminar organizat la Suceava că armata rusă nu intervine în estul Ucrainei și a explicat că atunci când a intervenit în Abhazia, din greșeală a ajuns până la Tbilisi, fapt ce l-a determinat pe rectorul Universității Suceava, Valentin Popa, să spună că e nevoie de o colaborare științifică astfel încât cercetătorii din cele două țări să lucreze la sistemul de frânare al tancurilor care să oprească mai repede, relatează News Bucovina.

Diplomatul rus a spus în cadrul unui seminar cu teme economice că Federația Rusă este acuzată de anexarea forțată a Crimeei, dar susține că acesta a fost rezultatul unui referendum corect și astfel Crimeea a ajuns în teritoriul Federației Ruse.

„Rusia, niciodată nu a intervenit în Donbas pentru că atunci când a intervenit în Abhazia în două zile, din greșeală a ajuns în Tbilisi, dar după ce au înțeles greșeala au dat comandă și trupele s-au retras”   spus Kuzmin.

Rectorul Universității „Ștefan cel Mare” prof. univ. dr. ing. Valentin Popa i-a spus ambasadorului că a fost de curând în Georgia și că, vorbind metaforic, încă se mai văd urmele tancurilor oprite la 25 de kilometri de Tbilisi.

„Iată un motiv pentru care ar trebui să colaborăm în domeniul economic și științific. Poate împreună, cele două state, cercetătorii din cele două state, ar putea lucra la sistemul de frânare al tancurilor astfel încât să se oprească mai repede și nu în câțiva zeci de kilometri”, a spus Valentin Popa.
 Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 ...

5 Progresista Maia Sandu ocolește discret cuvântul „unire” în mesajul de 1 Decembrie