Șerban Huidu, adevărul despre prietenia cu Găinușă. De ce nu-și mai vorbesc

Șerban Huidu, adevărul despre prietenia cu Găinușă. De ce nu-și mai vorbesc

Deși au fost prieteni ani de zile și au devenit celebri datorită unei emisiuni TV, Șerban Huidu și Mihai Găinușă au ajuns să nu-și mai vorbească. Totul s-a întâmplat cu mulți ani în urmă când Huidu a provocat un accident rutier, soldat cu moartea a trei persoane.

Huidu și Găinușă, pe vremea când prezentau "Cronica Cârcotașilor" FOTO Adevărul

Invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Huidu a povestit cu sinceritate despre prietenia cu Găinușă, dar și despre motivele care au dus la destrămarea ei, scrie click.ro .

„Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla.

Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a spus Huidu, la Kanal D, în emisiunea moderată de Denise Rifai.

La scurt timp, cei doi au avut și un conflict la Prima TV, motiv pentru care Găinușă a ales să demisioneze.

Citește articolul integral pe click.ro

"Cel mai important e să faci pace cu tine"

În aceeași emisiune, Șerban Huidu a povestit despre teribilul accident pe care l-a provocat în urmă cu 12 ani, dar și despre momentele grele prin care a trecut după această tragedie. „Spunea cineva că ce cred oamenii despre tine e imaginea ta, care poate fi indusă de foarte mulți factori. Conștiința ta în schimb, îți poate spune cine are dreptate și cine nu. După accident am aflat de la milioane de oameni ce s-a întâmplat la mine în mașină, deși nu erau acolo.

Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, nimeni nu-și dorește așa ceva, nu e ceva care să faci cu bună știință. Mai ales când ai soția și copiii în mașină. A fost foarte rău, foarte urât, foarte rău pentru familia mea și pentru mine, iar dezumanizarea cu care am fost târât în tot felul de ipoteze a fost un punct negru pentru ei, nu neapărat pentru mine. 9 din 10 oameni de pe stradă vor spune că e nebun Huidu. Dar eu știu cum s-au întâmplat lucrurile. Cel mai important e să faci pace cu tine.

S-a întâmplat un accident de circulație groaznic (…) La tribunal eu nu a pledat nevinovat, ci vinovat. Așa a fost, vinovat din culpă. Nu am știut să adaptez mașina, ca să nu se întâmple ce s-a întâmplat. Lucrurile au luat-o razna după.

La aceeași oră s-a întâmplat un accident în Periș, cu 5 victime, despre care nu s-a spus nimic. Am prieteni exact câți trebuie. Se spune că prietenii nu intră pe degetele de la o mână”, a spus Huidu în emisiunea moderată de Denise Rifai..

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”