Sexul în Moldova/O adolescentă din Neamț a omorât un bărbat care a încercat să o violeze

Sexul în Moldova/O adolescentă din Neamț a omorât un bărbat care a încercat să o violeze

O adolescentă de 16 ani a omorât un bărbat care ar fi sechestrat-o și ar fi încercat să o violeze. Totul s-a petrecut într-un apartament din Piatra Neamț.

Bărbatul de 41 de ani a fost găsit mort în casă, înjunghiat, relatează Antena3.

Se pare că bărbatul i-a spus fetei de 16 ani că o va angaja, însă a sechestrat-o și a încercat să o violeze, apoi ea a încercat să se apere și l-a înjunghiat mortal.

Reprezentanții poliției au spart ușa unui vecin dintr-un bloc de locuințe din Piatra Neamț căutând o femeie sechestrată. După ce autoritățile s-au lămurit că este o greșeală, au spart ușa de vis a vis și atunci l-au descoperit pe tânăr într-o baltă de sânge moment în care au chemat salvarea de urgență.

Vecinii povestesc că băiatul era un om liniștit, nimeni nu își explică ce să întâmplat, nu s-a auzit gălăgie, iar cei din bloc nu ar fi văzut că băiatul să aibă o iubita oficială.

Surse Antena 3 au descoperit că băiatul ar fi chemat o tânără de 16 ani căreia i-a promis că o angajează și ar fi încercat să o violeze, apoi ea vrând să se apere l-ar fi înjunghiat.

Apoi fata ar fi anunțat la 112 dar nu știa apartamentul cu exactitate, așa că polițiștii au spart altă ușă.
Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol, detalii in anchetă
Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol, a oferit, marţi, la Antena 3, detalii în cazul adolescentei din Piatra Neamţ care şi-a ucis agresorul sexual.

"Colegii au intervenit în baza informaţiilor obţinute şi după ce au reuşit localizarea minorei care a sunat la 112 şi a spus că se află în interiorul unui apartament cu un bărbat despre care crede că l-a ucis şi se refugiase într-o cameră a acelui imobil.

Colegii de la Serviciul de Acţiuni Speciale nu ştiau exact în care dintre cele apartamente de la acel etaj se află minora, astfel încât au procedat la pătrunderea în forţă în ambele apartamente. Deci nu putem vorbi despre o întârziere.

Cu privire la incident în sine, este important de precizat că în urmă cu mai multe zile, minora a fost dată dispărută după ce plecase de acasă de două zile. Ulterior a fost identificată de poliţişti şi a fost predată părinţilor, după care minora a plecat din nou de acasă, însă de data aceasta nu a mai fost sesizată dispariţia de către părinţii ei. Ştim că minora a încercat să se angajeze văzând un anunţ pe Olx.

A luat legătura cu acea persoană pentru a se angaja la un cămin de vârstnici. Acolo a fost însă refuzată, iar la rugăminţile fetei, bărbatul respectiv a pus-o în legătură cu victima, victimă care era angajat la un restaurant şi care i-a promis fetei că va vorbi cu patronul restaurantului pentru a o angaja în bucătărie. În acea zi şi-au petrecut seara împreună, iar la un anumit moment, bărbatul a invitat-o la ea în apartament.

Din datele pe care eu le deţin în acest moment, minora a luat legătura iniţial cu tatăl ei, căruia i-a spus că a ucis un bărbat. Nu e vorba despre a greşi adresa. Este vorba despe aceeaşi adresă de la acelaţi etaj, unde erau două apartamente. Două apartamente în care au pătruns concomitent", a precizat Cosmin Andreica, la Antena 3.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…