SFIDAREA anului! Dragnea: „Fiul meu n-are talent la scris prostii, la spus minciuni, la manipulări, dar la muncă are talent. M-a moștenit pe mine”

SFIDAREA anului! Dragnea: „Fiul meu n-are talent la scris prostii, la spus minciuni, la manipulări, dar la muncă are talent. M-a moștenit pe mine”

Dragnea: „Fiul meu n-are talent la scris prostii, la spus minciuni, la manipulări, dar la muncă are talent. M-a moștenit pe mine”. Această frază a fost rostită de Infractor anul acesta, pe 15 mai, la Alexandria, cu prilejul inaugurării sălii polivalente din oraș.

A trecut neobservată această declarație sfidătoare. Milioanele de tineri din țară, dar mai ales cei plecați afară, ce părere or avea?

Declarația integrală a sunat așa(fusese întrebat cum e posibil ca fiul său să dețină firme cu o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro): „20 milioane de euro profit? Cred că v-ați încurcat în cifre. Nu există așa ceva! Am vorbit și eu cu el după ce am văzut prostiile astea scrise. Nu există așa ceva. Fiul meu se chinuie, ca mulți oameni de afaceri, să se păstreze e linia de plutire și sper să reușească. Are talent la muncă. La muncă, da. N-are talent la scris prostii, la spus minciuni, la manipulări, dar la muncă are talent. M-a moștenit pe mine”.





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...