Și-a băgat în penis un instrument de extragere a cartelei SIM, un cablu electric, un ac și un elastic. Care a fost diagnosticul medicilor

Și-a băgat în penis un instrument de extragere a cartelei SIM, un cablu electric, un ac și un elastic. Care a fost diagnosticul medicilor

Un bărbat de 48 de ani din Indonezia a îndurat, timp de șase luni, dureri extreme după ce și-a băgat în penis o unealtă de extragere a cartelei SIM și alte câteva obiecte, potrivit Daily Mail Online . Medicii l-au diagnosticat în urma acestei experiențe cu o tulburare de adaptare și i s-au prescris antipsihotice.

Există o creștere a numărului celor care au probleme din cauza sondării. FOTO Shutterstock

O jumătate de an a așteptat bărbatul înainte să ceară ajutor. A făcut-o abia când durerea a devenit insuportabilă și abia mai putea să urineze. Testele de sânge și urină au sugerat că bărbatul avea insuficiență renală și o infecție urinară.

Le-a mărturisit medicilor că nu-și mai introdusese niciodată „obiecte străine" în penis, dar nu a precizat de ce a făcut acest lucru cu instrumentul pentru extragere a cartelei SIM pe care nu l-a mai putut apoi scoate.

Ce a arătat radiografia

O radiografie a pelvisului său a arătat un obiect opac și o „umbră” care semăna cu o sârmă depusă în interiorul său.

Medicii spun că, din cauza prezenței obiectului metalic, a dezvoltat o piatră la vezica urinară, de aici și simptomele dureroase pe care le-a avut.

Chirurgii au îndepărtat calculul, care măsura 5 x 3 cm.

Medicii i-au mai găsit în penis un cablu electric și un ac

Investigațiile ulterioare au arătat că avea în penis și un cablu electric de 10 cm și un ac de 8 cm, legat cu un elastic.

Toate obiectele au fost îndepărtate.

Tulburare de adaptare

Când a solicitat inițial ajutor medical, bărbatul, considerat activ din punct de vedere sexual, nu avea tulburări psihiatrice documentate

„El a negat orice antecedente de autoinserție de obiecte străine”, au scris medicii de la Spitalul General-Academic Dr. Soetomo, din Surabaya - Java de Est, în revista medicală Radiology Case Reports.

Ulterior, psihiatrii l-au diagnosticat cu o tulburare de adaptare - o reacție emoțională la un eveniment stresant sau la o schimbare în viață și i-au prescris antipsihotice, medicamente care reduc și controlează simptomele afecțiunilor de sănătate mintală, inclusiv schizofrenia și tulburarea bipolară.

Bărbatul nu a rămas cu nicio leziune fizică de durată și a putut urina din nou în mod normal la doar o săptămână după procedură.

Medicii spun că astfel de cazuri în care trebuie să scoată obiecte blocate fie în vezica urinară sau în uretră sunt, din fericire, rare.

„Caută să își extindă activitățile sexuale și să își îmbunătățească experiențele sexuale”.

Este însă cunoscut faptul că, pentru a-și spori plăcerea sexuală, unii bărbați recurg la sondare (și introduc obiecte în deschiderea penisului)

De obicei, sunt folosite instrumente special concepute din sticlă sau metal.

Potrivit medicilor de la clinica International Andrology din Londra, există o „creștere dramatică” a numărului de bărbați care au probleme uretrale din cauza sondării la care recurg atunci când „caută să își extindă activitățile sexuale și să își îmbunătățească experiențele sexuale”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat