Şi-a UCIS cu o CRUZIME ÎNFIORĂTOARE cea mai bună prietenă pentru o FOTOGRAFIE postată pe Facebook

Şi-a UCIS cu o CRUZIME ÎNFIORĂTOARE cea mai bună prietenă pentru o FOTOGRAFIE postată pe Facebook

Anel Baez, dreapta, ucisă de cea mai bună prietenă a sa, pentru o fotografie postată pe Facebook.

Cele două fete, Erandy Elizabeth Gutierrez şi Anel Baez, ambele de 16 ani, erau cele mai bune prietene şi pozau mereu împreună, postând imaginile pe Facebook. Dar atunci când Baez a postat pe Facebook o imagine în care cele două fete erau goale, Gutierrez, scrie news.com.au , a devenit furioasă şi i-a promis prietenei sale că o va "îngropa" până la finalul anului.

"Poate că par foarte calmă, dar în mintea mea te-am omorât deja de cel puţin trei ori", a postat Gutierrez pe contul de Twitter al prietenei sale.

Baez, la rândul său, n-a luat ameninţările în serios şi chiar a acceptat să se întâlnească cu Gutierrez pentru a se împăca, invitând-o acasă la ea.

Adolescenta criminală a pretextat că merge la baie, dar a mers la bucătărie, de unde a luat un cuţit, cu care şi-a înjunghiat prietena de peste 60 de ori, ucigând-o.

Gutierrez a fugit, după aceea şi a încercat să-şi ascundă crima, mergând chiar şi la înmormântarea fetei pe care a ucis-o, înainte ca poliţia să o aresteze. Ea ar putea primi o condamnare de maxim 7 ani, pentru că este minoră.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...